Horoskop

Direktno.rs

23. 09. 2022. 19:59 0

TRI znaka će SREĆA pratiti na svakom koraku

Astrolozi kažu da će tri znaka Zodijaka imati najviše sreće u predstojećem periodu i da će im se dešavati veoma lepe stvari, a evo o kojim znacima je reč.

Ribe

Ljude rođene u ovom znaku očekuju veoma lepi događaji na polju ljubavi. Moguće je čak i da će praviti planove za venčanje! Slobodne Ribe mogu da očekuju dosta udvarača u septembru, a sa nekim od njih bi mogli da uplove u lepu, stabilnu vezu. Imaće Ribe sreće i sa novcem u septembru! Očekuje ih priliv novca, a savet je i da ponešto odvajaju sa strane i uštede, kako bi napokon častili sebe nečim što odavno žele. Svakako, ovaj period će za vas biti lep mesec, kada ćete potpuno uživati u jeseni, bez stresa. Uživajte.

Lav

Slobodne Lavove u septembru očekuje veliki preokret! Blistaju i privlače pažnju gde god se pojave, dovoljno je samo da nekoga pogledaju i potpuno ga očaraju! Inače ste veoma raspoloženi za flert, pa iskoristite ovaj povoljan period. Lepe stvari očekuju i zauzete Lavove, koji zaista uživaju u vezi sa partnerom, strasti su veoma izražene.

Ne mogu Lavovi da se požale ni kada je posao u pitanju. I tu su nezaustavljivi i nižu uspehe, a sve zato što veruju u sebe kao nikada pre i zaista blistaju, a uz to su i veoma posvećeni svojim obavezama.

Strelac

I Strelčeve očekuje uzbudljiv mesec kada je u pitanju ljubav! Oni koji su sami imaće brojne prilike za flert, a ako budete imali hrabrosti da načinite prvi korak ka osobi koja vam se dopada, znajte da neće moći da vam odoli. Zauzeti Strelčevi uživaju u danima punim strasti, ali i romantike.

Velika sreća ih očekuje i u poslu, kada im stižu brojne ponude i prilike za razne projekte. Ne oklevajte da ih prihvatite jer će vam se i te kako isplatiti!

Puni ste energije, pa iskoristite to za uzbudljive letnje aktivnosti i uživanje u nekim novim iskustima, nemojte ovaj divan period da traćite sedeći kod kuće.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati