Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

17. 08. 2022. 06:51 0

Lavovi nesigurni, Vodolije da povuku ručnu

Pogledajte šta vam danas donose zvezde na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Situacije će same od sebe iskakati neočekivano i jedino što možete da uradite jeste da rešavate stvari u hodu. Pripremite se na iznenadne promene koje ne moraju automatski biti loše. Voljena osoba će vas blago iznervirati svojim postupcima.

BIK

Žurite da završite dogovor, ali čini mi se da ćete konačnu realizaciju ipak morati da sačekate. Nadate se dobijanju dobrih vesti, ali informacije ne dolaze do vas. Ako se malo opustite sa voljenom osobom, možete imati lepe i strasne trenutke.

BLIZANCI

Pred vama je dan sa velikom količinom obaveza i sa kratkim rokovima. Kako ćete vi uspeti da odradite sve ono što je pred vama – to vi znate. Prijatelja ili osobu koja vam je simpatična ste možda podboli svojim izjavama - pokušajte da ovo ispravite.

RAK

Neprijatna komunikacija sa saradnikom ili nadređenim. Možda ste zabrinuti kako će se ovo odraziti u vašem odnosu na dalje, ali nemate većih razloga za to. Sve će „leći na svoje mesto“. Nešto bolja komunikacija sa emotivnim partnerom.

LAV

Nesigurni ste koliko su neki ljudi zaista na vašoj strani. Moguće je da neke brige I strahove malo preuveličavate. Previše se opterećujete, dajte vremena vremenu da se neke situacije raščiste. Intenzivno razmišljanje o nekome ko je zauzet.

DEVICA

Informacije sa svih strana i više niste sigurni šta je tačno, a šta nije. Možete se pogubiti u obavezama, pa bi bilo dobro da napravite plan rada. Voljena osoba vas opterećuje jednim te istim pričama. Ipak, niste u fazonu za rasprave.

VAGA

Nadali ste se dobijanju posla ili projekta i moguće je da nećete biti zadovoljni odvijanjem situacije. Ne brzajte sa zaključcima, još postoji šansa za vas. U dosta ste emotivnom raspoloženju ali nisam sigurna da su vaše želje sada moguće.

ŠKORPIJA

Nekih zanimljivih dogovora može biti, ali to nije ono što ste očekivali. Moguće je da će zarada od tog posla biti mala u odnosu na količinu vremena koju ste uložili. Savršeno vreme za priču sa voljenom osobom. Vratite odnos u mirnije vode.

STRELAC

Iako ste izašli iz napornih situacija sa saradnicima, i dalje je prisutno nezadovoljstvo trenutnim dešavanjima. Niste spremni da popustite pod tuđim pritiscima. Neophodno je da voljena osoba i vi sednete i porazgovarate o problemima.

JARAC

Iako  dan donosi dosta stresa i užurbanosti, ipak ćete uspeti da ostvarite ono što ste isplanirali. Ovaj vam period može doneti početak bitnije poslovne saradnje. Nešto nervozniji odnosi u porodičnom, bračnom okruženju. Ipak, stvari se mogu srediti.

VODOLIJA

Još uvek vas neke situacije sa saradnicima nerviraju i teško se kontrolišete. Najradije biste rekli sve što imate, ali niste sigurni da li je pravi trenutak. Dobro je što umete da povučete ručnu kočnicu. Primenite ovo i u emotivnim relacijama.

RIBE

Jedna poslovna šansa će se otvoriti i morate biti spremni da brzo reagujete. Istina je da bi vam ovaj posao oduzeo dosta vremena, ali bi zato finansijska korist bila dobra. Potrebno vam je više opuštanja i bliskosti sa emotivnim partnerom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati