Horoskop

Direktno.rs

16. 07. 2022. 17:33 0

Znaci kojima ne smete da verujete

Ispostavlja se zapravo da je sklonost ka tračarenju zapisana u zvezdama, a koji su to znaci najveće tračare, otkrivamo vam u redovima koji slede.

Blizanci

Blagosloveni darom lake komunikacije, Blizanci vole da svaki razgovor obogate mnoštvom sočnih detalja. Iako se za Blizance ne može reći da imaju loše namere, oni jednostavno smatraju da sve treba podeliti sa ljudima koji ih okružuju. Budući da su često uključeni u konverzacije, Blizanci nehotice šire tračeve. Njihova brbljivost je često nezaustavljiva i pre nego što shvate otkrili su nekom kome nije trebalo poverljive informacije.

Škorpija

Škorpije su po prirodi znatiželjne, s toga ne čudi da se stalno bave tuđim poslovima. Sklone ispitivanju, Škorpije su one koje ne mogu da odole a da ne kopaju po dubokim i mračnim tajnama ljudi oko sebe. Škorpija je neko ko će do najsitnijih detalja znati sve romantične poduhvate svojih najboljih prijatelja, i vrlo često će uhvatiti sebe kako te detalje otkriva drugima. Takođe puno sreće svima onima koji pokušaju Škorpiji da uzvrate na isti način.

Lav

Lav koji traži pažnju učiniće sve da se uklopi, s toga ne treba da sumnjate da Lav u rukavu uvek ima pregršt korisnih informacija. Bilo da je reč o pronalaženju nove ljubavi ili izgradnji prijateljskih odnosa, ovaj ponosni znak je istinski kolekcionar - tračeva od značaja. Takođe Lav će iskoristiti svoje informacije da posreduje između dva zavađena prijatelja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati