Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

23. 03. 2022. 06:00 0

Lavovi uspešni, Ribe nesigurne

Pogledajte šta vam danas donose zvezde na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Odličan dan za pokretanje novih saradnji i komunikaciju. Druga strana će ići u neke sitne detalje dogovora, ali vi uspevate da na pravi način predstavite svoje predloge. Pravo je vreme I za dogovore sa emotivnim ili bračnim partnerom.

BIK

Danas imate izvrsnu organizaciju i uspevate da na više strana pokrenete situacije koje su vam važne. Ciljevi su lako dostižni, ostavljate pozitivan i dobar utisak. U razgovoru sa voljenom osobom lako dolazite do zajedničkih ciljeva i dogovora.

BLIZANCI

Vreme je da pokrenete promene kojima težite. Sada možete lakše da se aktivirate, imate dobre ideje i možete ih prezentovati na pravi način. Voljena osoba je naročito dobro raspoložena prema vama i spremna da vas uljuljka i razmazi.

RAK

Kretanja, sastanci, mnogo priče. Nije to toliko loše, obzirom da možete napraviti neke fine dogovore. Komunikacija teče glatko ne samo u poslovnom, već i u emotivnom segmentu. Mogućnost kratkotrajnog susreta sa simpatijom.

LAV

Zanemarite i umor i to što ste pod stresom i bacite se na posao. Ovo je jedan od dana kada problemi dolaze, a vi ih rešavate uspešno. Neko želi da čuje ideje koje imate. Sa voljenom osobom kratkotrajna komunikacija, nemate vremena.

DEVICA

Neke će se prilike otvoriti, a vi trebate da budete spremni i da odreagujete. Sačuvajte prisebnost, budite odmereni i aktivni u dogovorima i nadajte se najboljem. Jedna osoba ostavlja veliki utisak na vas. Zainteresovani ste i priželjkujete više.

VAGA

Ako želite da postignete dogovor, moraćete da poradite na svom temperamentu. Samo hladnokrvno, odmereno i poslovno. Ovo može biti jaka priča, nemojte da je ispustite iz ruku. Podsećanja na prošlost, moguć i kontakt sa nekim bivšim.

ŠKORPIJA

Prilike koje ne treba propustiti. Obećanje posla ili dogovora koje ne može biti realizovano odmah, ali dobijate nagoveštaje skorog pokretanja. Danas ste naročito intenzivni u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada.

STRELAC

Danas možete uraditi neuobičajeno mnogo, pa se angažujte da ovu energiju i iskoristite. Odredite prioritete i bacite se na ono od čega ćete imati najveću korist. Privukli ste nečiju pažnju i primećujete da se ova osoba trudi oko vas.

JARAC

Vaši planovi se dobro ostvaruju i trenutno ste zadovoljni. Mogućnost priliva koji niste očekivali. Povoljno za početke dogovora sa osobom koja vam je poslovno bitna. Razmišljate da li da se aktivirate prema nekome. Nesigurnost.

VODOLIJA

Neke stvari koje su vam zadavale dosta muke uspevate da rešite. Ovo ne mora biti striktno vezano za posao, već se može odnositi i na lična pitanja. Priželjkujete da se jače povežete sa emotivnim partnerom, jer vam nedostaje.

RIBE

Vi kada upadnete u loše raspoloženje, trebaju vam dani da iz toga izađete. I danas ste mutni, nesigurni, preispitujete svoje postupke i razmišljate. Izađite, prošetajte, vidite se sa nekim dragim ljudima i odgurnite ovo u stranu.

 

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati