Horoskop

Direktno.rs

28. 12. 2021. 19:56 0

Kako izgleda savršena jelka za svaki znak

Božić je pred vratima, a prema astrološkim verovanjima, naš horoskop će uticati i na odabir jelke, kao i na to kako ćemo da je ukrasimo.

Astrolozi veruju kako naš horoskopski znak utiče na sve segmente našeg života. Horoskop nam određuje stil i način uređenja našeg životnog prostora pa i našeg božićnog drvceta. I zato, kako će bor da nam izgleda možda je zapisano u zvezdama. 

Ovan

Ovnovi vole da je njihovo drvce veselo i moderno uređeno. Okitiće ga mnoštvom ukrasa, malenim figuricama. Jelka će imati obilje simpatičnih ukrasa: deda mrazeve, irvase, šarene kuglice, kao i lampice. Možda će i da požure, pa dom i jelku okite i malo pre vremena.

Bik

Bikovi vole prirodne borove. Vole da je njihov bor najveći i najviši, ukratko najistaknutiji. Umesto plastičnih kuglica i ukrasa odabraće prirodnije ukrase poput onih izrađenih od drveta. Ručno rađeni ukrasi njima su najdraži. Poznati kao veliki gurmani, na njihovoj jelci često ćete ugledati čokoladne kuglice, ukrase od bombona i ostale slatkiše.

Blizanci

Blizanci u praznicima vide mogućnost da pokažu svoju kreativnu stranu i naveliko se njome pohvale. Ne vole dosadu, kao ni monotoniju. U njihovoj kući naići ćete na božićna drvca napravljena na najkreativnije moguće načine, ali i na ona u potpuno neočekivanim bojama. Idealna jelka za Blizance je ona šarena, bogata i po mogućnosti unikatna. 

Rak

Rakovi vole praznike. Vole da provode vreme sa porodicom. Rakovi vole ideju Božića poput onih koje gledamo u božićnim filmovima, pa će u tom stilu biti uređen njihov dom i njihovo drvce. Vole staklene dekoracije, klasičan bor i zelenu boju, koja će sigurno činiti dio njihovog stila ukrašavanja.

Lav

Što veće, to bolje, ako pitate Lava. Po pitanju ukrašavanja Lavovi vole razne stilove, ali ono što je sigurno jeste da će njihovo drvo biti najveće, najraskošnije. Vole sveće s mirisima, stalo im je do praznične atmosfere. Vole zlatnu boju, koju će isticati u dekoracijama pa će i zlatna zvezda krasiti vrh njihovog bora. I kod njih ćete pronaći jestive ukrase. 

Devica

Devici je najvažnije da je njihovo drvce prvenstveno uredno. Devica je perfekcionista. Pedantna Devica može da vam se lako prikrade iza leđa kako bi popravila vaše ukrašavanje. Premestiće poneku kuglicu, skloniti višak ukrasa, popraviće ako vam detalji nisu stavljeni simetrično. Takođe, skinuće nešto što se ne uklapa u paletu boja na tom delu drvceta. Vole crvenu, zlatnu i zelenu boju. 

Vaga

Vaga nije sigurna kakvo drvce želi pa će uz jedno glavno drvce, dodati još poneko minijaturno u ostale prostorije u domu. Vaga će teško odoleti starinskim ukrasima. Vole životinjske oblike, japanske dekoracije, ručno izrađene sitnice. Njihov glavni bor biće elegantan i visok. 

Škorpija

Škorpije su strastvene i glamurozne. Kod njih možete da pronađete bogato ukrašena velika božićna drvca. Okitiće ih bogato, obilje crvene i zlatne boje naći ćete na njihovim jelkama. Starinski ukrasi čine im se kao pravi odabir. Biraju tamnije nijanse, a vole i anđeoske figurice prilikom ukrašavanja. 

Strelac

Strelac obožava prirodu i najčešće živi u skladu s njom. Umesto da posegne za posečenom jelkom, odlučiće se za sadnicom drvca u teglici. Njegovi darovi i ukrasi biće prirodni. Razno voće i prirodni materijali koje kasnije može da reciklira, njegov su idealan izbor. Nakon blagdana potrudiće se boru da pruži priliku za život, jer će ga nakon praznika presaditi i pustiti da raste.

Jarac

Jarci su veliki tradicionalisti. Oni priznaju samo prave božićne jelke, dok veštačke varijante kod njih nemaju šanse. Svoje drvce će ukrasiti starim porodičnim ukrasima i uspomenama koje brižno čuvaju i prenose s generacije na generaciju.

Vodolija

Kreativne Vodolije vole neobične jelke. Maštoviti su i njihova jelka će sijati jače od disko kugle. Možda će se odlučiti i za nekonvencionalne varijante poput, na primer, zidnog lažnog drvceta napravljenog od rolni papira za ukrašavanje. Poigraće se s dekoracijama i bojama. Netradicionalni i unikatni bor za njih je pun pogodak.

Ribe

Čaroban beli Božić san je svake Ribe, pa u njihovim domovima možemo naći sve popularnija bela drvca. Ukrasiće ih raznim zvezdama, anđelima i ostalim vrlo efektnim ukrasima. Ribe vole morske dekoracije pa im one mogu poslužiti kao inspiracija za Božić i ukrašavanje jelke.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Daj da se uozbiljimo

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati