Horoskop

Direktno.rs

27. 09. 2021. 10:50 1

Tri velike tajne Vage koje do sada niko nije znao

Vaga je poznata kao znak Zodijaka koji ima visoko razvijene logičke sposobnosti te ume pravilno i pošteno da rasuđuje. Međutim, toliko je toga drugog što je nepoznato o Vagama, a važno je za bolje razumevanje i stvaranje celovite slike o sedmom po redu horoskopskom znaku

Vaga teži ka dugim i značajnim vezama

Retko kada će osoba u znaku Vage ostvariti niz kratkih veza koje nisu vodile nečemu smislenom. Vage su spremne da budu strpljive i sačekaju pravu osobu. Ne očekujte da će ih osvojiti prva osoba koja naiđe i pokaze interesovanje.

Vaga ima izuzetnu moć opažanja

Čest je slučaj da Vaga zna mnogo više nego što pokazuje. Razlog je u tome što osobe u znaku Vage neprekidno posmatraju svet oko sebe i “prave beleške” u glavi o svemu što vide. Oni su ti koji će se setiti stvari koje je neko drugi zaboravio ili prevideo. Imaju sposobnost da čitaju nečije misli i namere i pre nego što su izrečene.

Vaga ume da bude nepredvidljiva

Nije uvek sve u balansu kada je Vaga u pitanju. Kako je Vaga vazdušni znak, ona ponekad može biti dosta nepredvidljiva. Dogodiće se da mislite kako ste potpuno shvatili osobu koja je u znaku Vage, a da odmah zatim ona uradi nešto što nikada ne biste očekivali. Ipak, ta nepredvidljivost i spontanost pobrinuće se da vam nikada ne bude dosadno u društvu Vage.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati