Horoskop

Direktno.rs

04. 09. 2021. 20:07 0

5 najborbenijih znakova: Sa njima se ne svađajte

Svađu sa Lavom ne možete da izbegnete, Strelac će vam držati lekcije o ponašanju, a Jarčevi teško opraštaju.

JARAC

Staloženi hladni i veoma pribrani Jarčevi retko ispoljavaju svoju ljutnju. Međutm, kada zagrme i saspu bes u lice protivnika, ne ostaje ništa sem toga da se pokupe i odu. Svađa sa Jarcem ne traje dugo, ali njihova ljutnja traje večno. Teško opraštaju, ali nikada ne zaboravljaju.

BIK

Glasni i bučni Bikovi nikada ne prave kompromis u svađi. Zato vodite računa kada uđete sa njima u sukob koji može trajati veoma dugo, jer vas neće ostaviti na miru. Nema tačke u izrazu ljutnje, tu su samo večiti zarezi. Vade najstriju prošlost iz rukava i ređaju vam sve po redu. Pomirenje i oproštaj možda i možete dobiti, ali tek za dva tri meseca. Njegova glava se ne hladi lako, a iako je bik, pamti kao slon.

LAV

Nikada nećete izbeći svađu ako je jedan Lav odlučio da se raspravlja. On je taj koji počinje i završava. Drama koju će vam prirediti neće moći da pokrije nijedan kompromis. Napadi, dominacija i pretnje su deo kolaža čitave svađe. A oprosta ima jer će vam se osvetiti na mnogo gori način.

ŠKORPIJA

Tajanstveni, ćutljivi i neraspoložene za tuđe kritike, Škorpije itekako umeju da vam saspu gorku istinu u lice. Čak i kada ih niste pitali, ubošće vas tamo gde ste najosetljiviji. Ako naljutite Škorpiju, ali baš jako, onda je pandorina kutija malo zlo u odnosu na koje ćete dobiti od ovog neugodnog znaka. Izbegavajte svađe sa Škorpijom, jer ne možete pobediti.

STRELAC

Optimistični, veseli i pozitivni Strelčevi umeju dobro da se naljute. Kod njega su reči ubojite i verbalno će vas nadjačati bilo kad i bilo gde. Svađe sa ovim znakom nisu samo obične prepirke, već ozbiljno nadmudrivanje. Zato će vam držati lekcije o vašem ponašanju, karakteru i psihološkom stanju mozga. Na kraju, posle bezbroj uvreda, dobijate izvinjenje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Probaj i ti, zabavno je

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati