Horoskop

Direktno.rs

07. 01. 2021. 17:46 0

Savršena božićna pesma za SVE znakova Zodijaka

Dok će neki uživati u dobrim, starim i poznatim ritmovima božićnih pesama, drugi će više voleti obrade i nove pesme. Otkrijte koja je idealna za vaš znak.

Ovan - “Must Be Christmas”

Posle napornog dana na poslu ili kod kuće, vreme je da se opustite u društvu voljenih. Zaboravite na sve neprilike koje ste doživeli u poslednje vreme i uživajte ...

Bik - “Baby It's Cold Outside”

Vreme je da pokažete ljubav i lepa osećanja. Uživajte u ritmovima pesme “Baby It's Cold Outside” u prerađenoj i modernijoj verziji.

Blizanci - “Happy Christmas”

Vi ste ili dobro poznati strastveni ljubitelj Božića ili vam je to dan kao i svaki drugi. U svojoj dualnoj ličnosti ponekad ćete imati obe krajnosti. Ovo je jedna od pesama koja savršeno prenosi božićni duh i zajedništvo i koja će dodirnuti i najtvrdokinnije Blizance.

Rak – “Zvončići”

Ahhh ... praznici i sva ta hrana. Obožavate ih. Zajedno ste sa svojim voljenima, u toplini svog doma, a pred vama je bogata trpeza. Ne treba vam ništa više. Osim - dobre božićne pesme!

Lav – “Srećan Božić svima”

Kao i obično, svake godine se pripremite za Božić. I kod kuće i na poslu. A na kraju večeri padate na nos od umora. Zaboravte na posao, i uživajte. Obucite sjajnu božićnu odeću, popravite svoju lepu lavovsku grivu, nasmejte se sebi u ogledalu i nazdravite!

Devica – “Let It Snow”

Kada je kuća čista, pokloni spakovani i hrana pripremljena - Devica konačno može da se opusti. Uživajte u slobodnim danima, u društvu svojih najmilijih i zaboravite na sve brige koje vas inače muče.

Vaga – “All I Want For Christmas Is You”

Vage vole da budu u društvu, vole da ih vole i obasipaju poklonima i pažnjom. Ovo joj je jedno od najdražih perioda u godini, jer je traže na sve strane.

Škorpija – “The Christmas Song”

Iako ovo vreme može da izludi Škorpiju jer je puno napetosti i posla, na kraju ipak voli praznike i treba im samo malo tišine i mira. Kad prođe ludilo, ona samo želi da uživa i opusti se.

Strelac – “Rudolph The Red Nos Reindeer”

Decembar je vaš mesec i sigurno ste uživali više od ostalih zbog svog rođendana. Za vašu vedru i vrcavu prirodu koja nikad nema mira, ova pesma je idealna.

Jarac – “Driving Home For Christmas”

Uvek ispred svih, ovaj znak zna da postigne dobru ravnotežu modernog i tradicionalnog. Voli Božić, ali ne i sve što tradicija nosi sa sobom, pa će uvek uneti nešto svoje i novo. Zato mu ova pesma savršeno odgovara ...

Vodolija - Njujorška “Fairytale of New York”

Njihova životna pesma je potpuno drugačija od ostalih, pa božićnu treba malo "pomeriti". Veliki božićni hit koji priča priču o neobičnoj ljubavi savršeno odgovara ovom znaku.

Ribe – “Tiha noć”

Najnježnija duša u horoskopu uživa u tradiciji praznika, topline, porodice i ljubavi. Dajte joj više ljubavi i Ribe će biti srećne. Ne kvarite joj praznike ružnim rečima, pričama i dramama. Dajte joj "Tihu noć".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Gotove za tili čas

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati