Savremena žena

Direktno.rs

13. 05. 2021. 13:31 0

Operisala se: Promenio joj se akcenat?!

Gije MekJen, mlada žena iz Australije, dobila je lokalnu anesteziju dok je radila vađenje krajnika, a dva dana kasnije promenio joj se akcenat - izgubila je australijski i dobila irski, iako nikada u životu nije posetila Irsku.

- Probudila sam se s irskim naglaskom, moj je bukvalno nestao. Mislila sam da sanjam - rekla je u videu koji je postavila na TikTok.

- Probudila sam se jednog jutra sa australijskim akcentom, pozvala drugaricu i tokom tog razgovora najednom se pojavio irski akcenat. Ne znam šta da radim, veoma sam čudna samoj sebi zbog svega ovoga. Nadam se da će proći.Bilo je i onih koji su bili uvereni da Gije laže, prenosi "LADBible". Ali javio se jedna doktor koji je video njenu objavu i rekao da definitivno nije zamišljala i da nije lagala. Reč je, kaže, o sindromu stranog akcenta koji se javlja kada se dogodi povreda mozga, a od pojave prvog takvog slučaja 1907. godine do danas zabeleženo je samo njih 100-150.Ljudi su joj predložili da poseti lekara, ali Gije kaže da je teško naći dobro i pouzdanog.

- Samo želim da mi neko kaže kako da se vratim na staro - rekla je u očaju, dodajući da će za nekoliko dana videti prvog neurologa, a zatim razmisliti šta dalje.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


U trendu

Zoran Živković [29.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati