Slobodno vreme

[ Izvor: Nova.rs ]

17. 01. 2022. 10:46 82

Htela da bude mršavija: Smešna Darija Kisić

Darija Kisić Tepavčević juče je okačila tri fotografije sa glasanja na referendumu. Poslednju je u međuvremenu obrisala, ali prekasno - na društvenim mrežama se već proširila i ljudi je dosta prozivaju zbog neuspelog fotošopa.

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja juče je glasala na republičkom referendumu o promeni Ustava u oblasti pravosuđa na glasačkom mestu u Osnovnoj školi „Ćirilo i Metodije“. Odmah je okačila fotografije s lica mesta, pozivajući građane da izađu na referendum, jer „danas glasamo za nezavisno sudstvo, samostalno tužilaštvo, veću pravnu sigurnost. Danas glasamo za budućnost.“

U komentarima joj jedni izjavljuju ljubav, drugi pokušavaju da joj objasne neke stvari u vezi sa „nezavisnim sudstvom“, a treći – smeju se i pitaju što je obrisala onu sliku.

Naime, društvene mreže preplavila je fotografija Darije Kisić Tepavčević koja teatralno ulazi na glasačko mesto. Bila je poslednja od tri "motivacione" fotke sa glasanja, a jedina koja prikazuje celu figuru. Ipak, brzo je obrisana, verovatno nakon prvih reakcija pratilaca koji su se zapitali: "Je l' ovo Hokingova radijacija zakrivila štokove na vratima?"

Ipak, prekasno. Neuspela intervencija "sužavanja" Darije Kisić, u kojoj su vrata iza nje upadljivo izobličena, brzo se proširila i zasenila sve druge fotografije i poruke.

Ne znamo da li je Darija sama poradila na tome da izgleda mršavije ili je to prepustila nekom ne tako talentovanom iz tima koji joj vodi mreže, tek - šteta je napravljena, a Internet ovakve slabosti ne zaboravlja.

Kako su fotošop blamovi uvek dobrodošla zabava na društvenim mrežama, posebno kad su u pitanju poznati akteri, čini se da se tek otvara prostor za različita tumačenja Darijine "mršave slike".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 82

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati