Slobodno vreme

[ Izvor: Index.hr ]

23. 08. 2021. 09:32 3

Uhvatili ajkulu, pa njenim zubima otvorili limenku piva?! (VIDEO)

Grupa ribara postala je viralna nakon što su snimili okrutno postupanje prema ajkuli. Bespomoćnu životinju iskoristili su da bi njenim zubima otvorili limenku piva. Ovaj čin prvo su objavili na Tiktok profilu još u maju, a onda ga uklonili zbog mnogobrojnih kritika, međutim sada se ponovno pojavio na Jutjubu, gde je izazvao bes ljubitelja životinja.

- Bilo nam je zabavno - rekao je ribar Vajat Dalison lokalnim medijima nakon što je s prijateljem Kodijem Skotom uhvatio ajkulu na plaži na Floridi.

Na snimku se vidi kako ribar drži usta ajkule otvorena, dok njegovi prijatelji sve gledaju. Zatim jedan od njih odlučuje da otvori limenku piva na zubima životinje pa se ona prvo zaglavi u ustima ajkule, a onda padne na pesak. Muškarac je podiže i ispija pivo.


Zakon Floride nalaže da zaštićene vrste ajkula, poput tigraste morske ajkule, moraju da ostanu sa škrgama potopljenim u vodi ako se ulove prilikom ribolova s obale ili s plovila, navodi Komisija za očuvanje ribe i divljih životinja Floride.

Skot je naknadno objavio da je dobio upozorenje nakon što je video postao viralan, ali ističe da "nijedna ajkula nije povređena".

- To verovatno nije bila najbolja ideja, ali držali smo je u vodi kako bi i dalje mogla da diše i učinili sve da se uverimo da je dobro - zaključio je.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Probaj i ti, zabavno je

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati