Slobodno vreme

Direktno.rs

05. 06. 2021. 16:47 1

Mačor Piko oslepeo, pa postao senzacija TikToka (VIDEO)

Otkrićem interneta, a naročito ekspanzijom raznoraznih društvenih mreža svoje momente slave osim ljudi i sve više životinja.

Oni imaju profile na mrežama, verne i mnogobrojne pratioce. Jedan od takvih je i mačak Piko, koji je u ranom životnom periodu potpuno oslepeo.Piko je norveška šumska slepa maca i njegov život bio je osuđen na propast kad ga je automobil udario, ali sve se promenilo kada su ga udomili Mari-Žozi i Monika iz Kanade.Čim ga pogledate, odmah vidite da se Piko razlikuje od ostalih mačaka. Pretpostavlja se da je oslepeo zbog infekcije koja je uzrokovala glaukom na oba oka.

Piko je bio lutajuća mačka, a onda ga je udario automobil i bio je u komi tri dana pre nego što se čudesno oporavio.

Mari-Žozi i njezina ćerka Monika otišle su da posete Pika kod lokalnog veterinara, a kada su ga videle odmah su odlučile da mu pruže dom kakav je i zaslužio.Pre pet godina, dok je još bio malen, vlasnici su primetili kako se njegove zelene oči pretvaraju u sive. Odveli su ga veterinaru i otkrili da ima glaukom na oba oka.

- Većinu vremena on se jako dobro snalazi, ali ponekad naleti na nameštaj. Vrlo dobro poznaje put oko kuće - rekla je Mari-Žozi.

Osim što je pronašao dom ljubavi, Piko je i internet zvezda zahvaljujući svom TikTok profilu, gde ga prati 98.000 ljudi, piše Mirror.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati