Slobodno vreme

Direktno.rs

10. 04. 2021. 10:07 0

Novi modni trend poslovnih ljudi: Kravata i japanke

Nova normalnost u kojoj živimo već više od godinu dana, sa sobom je donela i brojne nove obrasce ponašanja, a kako vreme prolazi sve je izvesnije da su neke od promena tu da ostanu.

Činjenica da se koncept rada od kuće za mnoge pokazao kao veoma uspešan eksperiment sa brojnim prednostima, dovela je do toga da sve više kompanija razmatra da ovu praksu zadrži i kada se vratimo u onu "staru normalnost" od pre pandemije. Na ovoj novostečenoj slobodi pre svega možemo da zahvalimo modernim tehnologijama koje su nam omogućile da efikasno "radimo od kuće" sa bilo koje lokacije gde nam je dostupna mobilna mreža i internet veza.Tako uz pravu mrežu, za svoju privremenu kancelariju možemo odabrati planinsku kuću među četinarima ili porodičnu vikendicu na obali reke, bez bojazni da ćemo tokom ključnog razgovora sa šefom ostati bez dometa ili internet veze. 

Uživanje u blagodetima "mobilnog radnog mesta" može pokvariti jedino činjenica da spor internet više nije izgovor za isključivanje kamere tokom sastanaka i video konferencija, pa nam preostaje samo stari dobri trik televizijskih voditelja - kombinacija elegantne košulje sa kravatom, omiljenih bermuda i japanki.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati