Slobodno vreme

A. O. [ Izvor: Index.hr ]

12. 01. 2021. 10:02 5

Omčo je najpopularniji jutjuber, zarađuje nestvarno

Najpopularniji jutjuber na Balkanu više nije Baka Prase.

S tog trona nedavno ga je skinuo Omer Nadarević Omčo iz Bihaća, kako piše "Index.hr", koji je na toj platformi sakupio skoro dva miliona pratilaca. Omčo je vlasnik popularnog istoimenog Jutjub kanala, a ono što do sada nije bilo poznato je činjenica da je Nadarević pokrenuo i Fat TV, kanal za strano tržište na koji prati 3.77 miliona ljudi.

Omču, dakle, ukupno prati 5.77 miliona ljudi na Jutjubu.

Sudeći po podacima na Social Bladeu, na stranom kanalu je Omčo u poslednjih mesec dana imao neverovatnih 386 miliona pregleda, a za dve godine, koliko postoji, FatTV je skupio više od dve milijarde pregleda.

Po pretpostavkama Social Bladea  Omčo za mesec dana može da zaradi neverovatnih milion i po dolara, piše Indeks. Podatke ipak treba uzeti s rezervom jer su razlike u zaradi na Jutjubu na američkom i evropskom tržištu ogromne.

Omer Nadarević rođen je 1985. godine u Bihaću. Komedijom je počeo da se bavi pre 20 godina, ali postao je prava zvezda tek kada se pojavio na Jutjubu. O njegovom privatnom životu se malo zna, ali poznato je samo da je imao veoma teško detinjstvo i život.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati