Slobodno vreme

Direktno.rs

06. 01. 2021. 11:28 1

TEST: Prva stvar koju vidite otkriva vaše najdublje tajne

Iako mislite da znate sve o sebi, ova optička iluzija otkriće vam i tajne koje ste uspeli da sakrijete ne samo od drugih, već i od sebe. Dobro pogledajte ovu sliku i upamtite šta ste prvo uočili na njoj, jer to će otkriti važne i skrivene crte vaše ličnosti.

Dakle, šta ste prvo videli?

Lice

Osećajni ste, ali ne želite da to pokazujete. Vrlo ste objektivni, čak i u najtežim situacijama. Znate da se izmestite iz situacije i objektivno sve sagledate, pa na osnovu toga donesete pravu odluku. U krizama ne reagujete na prvu loptu, pa vas zato ljudi rado zovu i mole za savete. Međutim, baš to što ste majstor emotivnog distanciranja vam često i škodi, jer ne možete da pokažete ljubav čak ni onima koje volite, iako tu ljubav osećate. Držite se na distanci jer želite da se tako zaštitite od mogućeg povređivanja, a time povređujete druge.

Sto

Imate problem sa donošenjem odluka. Vaša najveća prednost je sposobnost empatije, pa vam se svi spontano otvaraju i otkrivaju i najdublje tajne. Međutim, slaba tačka vam je preuzimanje akcije. Neodlučni ste i u stanju ste da sto godina vagate "za" i "protiv", dok sve ne izgubi svaki smisao. Verujte više svojoj intuiciji.

Žena

Od drugih se izdvajate po intelektu. Upijate sve nove informacije i stalno nešto istražujete i čitate, sve dok potpuno ne usvojite novo znanje. Međutim, takvi ste samo sa stvarima koje vas zanimaju. Sa stvarima koje vas ne zanimaju ste nestrpljivi, nezainteresovani i ne želite da uložite ni minimum napora.

Stolica

Teško vam je da se usredsredite. Jedinstveni ste po svom pogledu na život, koji je vedar i ljude uvek inspirišete da stvari pogledaju iz veselijeg ugla. Najslabija tačka vam je nemogućnost da se fokusirate na nešto. Imate dobre ideje i talentovani ste, ali vam fali strpljenja i fokus.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati