Slobodno vreme

Direktno.rs

06. 11. 2020. 18:01 0

Otišao na poslednju hemioterapiju, pa dobio na lutriji

Roni Foster iz Severne Karoline bio je na putu do bolnice radi poslednje hemioterapije, zatim je Amerikanac osvojio nagradu na lutriji! Foster, koji živi u Pink Hilu, rekao je da je prvo kupio tiket za jedan dolar i osvojio pet.

Potom je u poslednjem trenutku odlučio da za tih pet dolara kupi još dva tiketa. Ogrebao je prvi - ništa. Ali, kad je ogrebao drugi čekalo ga je veliko iznenađenje. 200.00 dolara!

- Video sam sve te nule i zaledio sam se. Nisam verovao dok nisam dao službeniku lutrije da ga skenira. Kad se pokazalo da treba da idem u centralu lutrije počeo sam da se tresem. Nisam mogao da verujem - rekao je on, preneo je "CNN".

Foster, penzionisani radnik Ministarstva transporta, bori se protiv raka debeleg creva i na samom je kraju hemioterapije. Dobitak na lutriji došao mu je kao šlag na tortu.- Već sam bio srećan jer mi je ovo poslednja runda terapije, a pobeda na lutriji je napravila od toga moj srećan dan - ističe Foster.

Iako on ima medicinsko osiguranje deo dobitka će iskoristiti da otplati troškove koji nisu bili pokriveni, dok će ostatak sačuvati za budućnost. Kada se uračuna porez Fosteru će ostati 141.501 dolara.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati