Slobodno vreme

Direktno.rs

30. 10. 2020. 16:22 12

JOŠ MU FALILA KIJA Vučić autom iz "Zadruge" ušao u "Galeriju"

Aleksandar Vučić je u stanju da od svakog obraćanja napravi samopromociju, makar to bilo i prilikom otvaranja tržnog centra usred korona bombe. Iako i dalje nije jasno zašto bi predsednik jedne države bio prisutan na puštanju u rad objekta u kom su uglavnom smešteni butici, Vučić je i to iskoristio da nastavi kampanju u kojoj se nalazi već osam godina.

Tako je lider SNS i u slobodno vreme predsednik Srbije hvalio tržni centar "Galerija", za koji je rekao da je najveći u regionu, da je ovo promenada najlepša u Evropi, pa se onda hvalio koliko će tu radnika da bude zaposleno, međutim ono što je zapalo u oko jeste Vučićeva vožnja električnim automobilom, dok su saradnici trčkarali za njim.

I to nije sve, evo i paralele između tog automobila i onih koje su uvozile starlete u rijaliti koji se emituje na Vučićevoj omiljenoj televiziji "Pink".

Mnogi su se pitali da li su ti automobili zapravo oni iz "Zadruge", u koje je Željko Mitrović uvodio Kije i njoj slične, dok je bilo i šaljivih komentara:

- Vanredno ubacivanje novih učesnika u Zadrugu - bio je komentar jednog od tviteraša.

I, zaista, ovaj tvit nije daleko od istine, budući da je Vučić celu državu pretvorio u jedan veliki rijaliti, u kom je predsednik u centru pažnje, on se za sve pita, otvara tržne centre u vreme kada koronavirus bukti, dok su njegovi saradnici potpuno u Vučićevoj službi.

Stoga nije ni čudno što je predsednik Srbije "pozajmio" automobile iz "zadruge", čisto da rijaliti u Srbiji bude potpun.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 12

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati