Slobodno vreme

Direktno.rs

30. 10. 2020. 14:24 0

Izgleda kao tinejdžer, a stariji je DUPLO!

Mnogi bi voleli da izgledaju upola mlađe, ali Denis (32) je možda jedini čovek koji želi suprotno.

Iako je Denis Vašurin rođen 1987. godine niko mu ne bi poverovao, jer izgleda kao da ima 14 godina. Nedavno je gostovao u jednom Jutjub tok šou i od tada je postao hit u rodnoj Rusiji,. Preko noći je sakupio više od 15.000 pratilaca na Instagramu.

Mnoge fascinira njegova mladolikost, a on je naveo u intervjuu da više nije iznenađen kada ga ljudi sa nevericom upitaju da li se šali da ima preko 30 godina. Zbog toga odbija da se preseli u veliki grad jer navodi da ga svi u selu u kom živi znaju.

- Roditelji su od malena primetili da sam drugačiji. Uvek sam bio najmanji u razredu ali mislili su da ću verovatno kasno ući u pubertet. Nikada nisam imao probleme u školi i mogao sam da u radim sve što su i druga deca mogla.

Problem je postao vidan tek kada je postao tinejdžer, svi su počeli da se razvijaju a Denis je ostao isti.

Na pitanje voditeljke da li zna zbog čega se ovo desilo, rekao da doktori nisu uspeli da utvrde razlog zbog kog on izgleda ovako.- Kada su mi rekli da više neću rasti i da ću zauvek da izgledam tako bio sam slomljen. Razmišljao sam koliko ću se mučiti da nađem posao, devojku i na koje sve prepreke ću nailaziti.

Međutim, čak iako izgleda kao dete Vašurin živi sasvim normalan život. Ima posao, devojku i povremeno kada ga saobraćajna policija zaustavi malo se našali na svoj račun.- Iako izgledam mlado moj organizam normalno stari, a što se tiče moje naravi u društvu me zovu "deda" jer sam uvek ozbiljan i pomalo sam tvrdoglav – rekao je Rus sa osmehom, piše "The Guardian".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati