Slobodno vreme

Direktno.rs

27. 10. 2020. 10:50 0

"Upucan, imam koronu i razvodim se" HIT mejl profesora

Više od milion ljudi videlo je mejl koji je jedan profesor poslao studentima. To i ne čudi mnogo jer čovek je, da bi odložio ispit, naveo otprilike sve moguće izgovore kojih je mogao da se seti, od pucnjave do razvoda. Zato je na Tviteru praktično preko noći postao zvezda.

Profesor je u samo nekoliko dana navodno preživeo pucnjavu, koronavirus i razvod braka, pa je morao da odloži ispit.

 - Nažalost, moraću da odložim ispit i da otkažem predavanje u četvrtak. Iako nije do mene, upucan sam i završio sam u hitnoj pomoći. Takođe, ispostavilo se da imam i koronavirus, a pored toga sam u haotičnoj proceduri razvoda. Konsultacije s mojim asistentom i dalje su od 11 do 12 sati ponedeljkom i sredom. Ako preživim, ispit će se održati sledećeg ponedeljka - naspisao je u mejlu profesor koji se potpisao kao Vilson.To je bilo dovoljno da Tviter plane i da ovaj neverovatan mejl dolsovno obiđe planetu. A kada je profesor shvatio da je njegova poruka postala hit na Tviteru, rešio je da ljudima da nastavak priče.- Izgleda da je moj mejl postao viralan. Zahvaljujem se. Srećom, moja povreda nije bila ozbiljna, kao ni simptomi korone. Ispit će ipak biti održan u ponedeljak. Nadam se da nećete varati kao moja žena. Srećno svima - poručio je studentima ovaj vrcavi profesor.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati