Slobodno vreme

Direktno.rs

20. 10. 2020. 15:11 2

Kuda ide svet?! Domino dama, bez blama, u prodavnici (FOTO)

Reč je zapravo o domini koja je oskudno obučena i vodi pokornog partnera u šetnju.

U današnje vreme imamo tu "čast" da na javnim mestima povremeno vidimo neke čudne ljude koji prosto "štrče" i odvlače nam pogled.

U jednoj prodavnici u Los Anđelesu kupci su imali priliku da svedoče nečemu sasvim neobičnom. Sa čuđenjem su posmatrali devojku u provokativnoj odeći kako šeta dečka na povocu.

Fotografija ovog para napravljena je u prodavnici zdrave hrane Erevhon i potom je okačena na Tviter, gde sada već ima više od 100.000 lajkova.

Zapravo reč je o domini koja je prosto uzela da prošeta potlačenog dečka. Korisnici Tvitera su je ubrzo našli na drugim društvenim mrežama gde je upisana kao Gospodarica Lark.- Bila sam napolju sa pokorenim partnerom i prijateljima. Otišli smo u Ervhon jer smo morali da kupimo nekoliko sitnica. Bilo je mnogo kamera i svi su nas gledali, ali nam je obezbeđenje bez predomišljanja dozvolilo da uđemo - ispričala je Lark za "LADbible".

Na tvrdnje drugih kupaca da je bičevala potlačenog na povodcu, rekla je: "Udarila sam ga palicom, ali ne više od dva puta. Pokušao je da mi dodirne nogu previsoko na butini, što mi se nije svidelo. U tom momentu nije bilo dece u blizini".

Međutim, njihovo ponašanje izazvalo je burnu reakciju na društvenim mrežama, ali i podeljena mišljenja. Iako nekima nije jasno zbog čega se digla ovolika fama, mnogi su ih osudili zbog ovakvog dolaska na javna mesta, gde mogu lako da se nađu deca.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati