Slobodno vreme

Direktno.rs

18. 10. 2020. 09:18 0

10 zanimljivih činjenica o osobama rođenim u oktobru

Zbog svoje harizme, osobe rođene u oktobru vrlo su popularne i svi žele da budu njihovi prijatelji. Šarmantnim stavom sposobne su da osvoje svačije srce.

Donosimo deset zanimljivih činjenica o osobama koje su rođene u oktobru.

1. Sportski su nastrojene

Kao i osobe rođene u septembru, osobe rođene u oktobru takođe su sportski tipovi. Naime, što je više majki tokom trudnoće izloženija letnjim sunčevim zracima, to će više pogodnosti vitamina D uticati na njeno još nerođeno dete. Upravo je jedna od tih pogodnosti rasta kostiju i mišića.

2. Njihov je cvet rođenja neven

Neven je biljka koja može narasti do 60 centimetara i koja je cenjena zbog svoje lekovite moći. Tako se neven često koristi za ublažavanje posekotina, opekotina, rana, pa čak i za ugrize ili ubode insekata, piše "zadovoljna.hr".

3. Romantični su

Osobe rođene u oktobru vrlo su šarmantne te su vrlo dobri romantični partneri. Njima vlada Venera, stoga stvaraju sklad i poznate su kao “mirotvorci”.

4. Ili su Vage ili su Škorpije

Oni koji su rođeni pre 24. oktobra po horoskopu su Vage. Oni su uravnotežene i društvene osobe, dok su oni rođeni krajem meseca Škorpioni. Oni su vrlo strastveni, odani, ali i poprilično tvrdoglavi.

5. Poslovno su orijentisani

Marljive su i odlučne osobe, vrlo su poslovno orijentisane. Kada nešto započnu, to onda moraju i dovršiti.6. Njihovo kamenje rođenja su opal i turmalin

Opal se često povezuje sa srećom. No, prema legendi, one koji nose opal, a nisu rođeni u oktobru snaći će nesreća. Za turmalin se pak smatra kako štiti od loše energije i negativnih misli.

7. Jako dugo žive

Ljudi koji su rođeni između septembra i decembra češće žive i više od 100 godina. No, upravo oni koji su rođeni u oktobru imaju najbolje šanse da dožive jako duboku starost.

8. Harizmatični su

Osobe rođene u oktobru jako su harizmatične. Šarmantnim stavom sposobne su osvojiti svačije srce. Upravo zbog harizme osobe rođene u oktobru vrlo su popularne i svi žele biti njihovi prijatelji.

9. Iskreni su i cene istinu

Osobe rođene u oktobru vrlo su iskrene i drže se istine. S njima ćete uvek znati na čemu ste i neće vas ogovarati iza leđa. Takođe, imaju “šesto čulo” za otkrivanje laži i nanjušiće ako prema njima niste iskreni. Budući da su uvek iskrene prema vama, jednaku dozu iskrenosti očekuju zauzvrat.

10. Kreativni su

Osobe rođene u oktobru kreativni su umovi. Njihova kreativnost vrlo im je korisna u životu, posebno u radnom okruženju. Kreativnost je razlog zbog kojeg su osobe rođene u 10. mesecu uspešne na području umetnosti i dizajna.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati