Slobodno vreme

Direktno.rs

16. 09. 2020. 11:57 0

"S*anje, stanje..." OMAKLO se Milanoviću!

- Ovo je s*anje, stanje prirodne katastrofe i eto to je to - napravio je lapsus predsednik Hrvatske Zoran Milanović i izazvao buru smeha i šaljivih komentara na društvenim mrežama.

Da su i predsednici samo ljudi od krvi i mesa, te da mogu da pogreše i naprave lapsus, dokaz je i Zoran Milanović. Govoreći o odlukama Ustavnog suda o merama koje je doneo Štab, Milanović je napravio lapsus kojem se smeje Hrvatska, ali i ceo region.

Na Milanovićev nenameran gaf stiglo je mnoštvo komentara, a mnogi među njima ističu da je hrvatski predsednik rekao zapravo istinu.

Milanović je na Plesu, u kasarni 91. vazduhoplovnog krila “Pukovnik Marko Živković” prisustvovao svečanom dočeku 12. hrvatskog kontingenta iz misije podrške miru Resolute Support u Avganistanu i tom prilikom se obratio novinarima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati