Slobodno vreme

Direktno.rs [ Izvor: The Sun ]

20. 05. 2020. 18:24 0

Plaćaju spavanje: Evo ko nudi posao iz snova

Luksuzna kompanije je traži ljubitelje spavanja, koje bi plaćala 67 evra na sat. Sve što treba da radite je da spavate u njihovim novom krevetima i naravno možete da radite od kuće.

Brend "Olivia" iz Velike Britanije traži profesionalce u spavanju i izležavanju koji će testirati njihou najnoviju kolekciju kreveta.

Iz kompanije su rekli: "Ovo nije posao poput nekog drugog, jer će naši zaposleni u suštini ispitivati udobnost proizvoda i za to će biti plaćeni. Želimo da profesionalci spavaju u luksuznim krevetima i da nam prenesu svoj utiske o udobnosti."

Pošto se broj porudžbina udvostručio od kada je nastupila pandemija, “Olivia” traži nekoga ko će im dati povratne informacije o udobnosti, estetici i trajnosti njihovih proizvoda.Budući zaposleni poznavaoci komfora će morati da “rade” 10 sati mesečno, s mogućnošću prekovremenog rada i moraće da ocene najmanje dva kreveta.

Za ovaj posao vam nije potrebno iskustvo ili neke određene kvalifikacije, jedini uslov za prijavu je da imate više od 18 godina.Olivia, će vam dostaviti svaki komad nameštaja, u skladu sa propisima o socijalnoj distanci, i sastaviće ga ako treba.

- U kompaniji imamo istinsku strast, ne samo prema kvalitetu, već i prema modi, i zato nam je važno da pronađemo nekoga ko će nam naglasiti šta kupac želi - rekao je Nik Mouter, osnivač kompanije.

- Svako može da leži u krevetu, zato mi želimo nekoga ko može da analizira i opiše svoje iskustvo i da nam pruži detaljne povratne informacije kako da unapredimo naše krevete.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati