Slobodno vreme

28. 04. 2020. 22:03 0

Metoda "čaša vode" ispunjava želje preko noći

Sveki problem je rešiv ako čovek ima želju i ulaže napor da to postigne. Naravno, sve kreće iz glave, a stručnjak za psihološke treninge je osmislio trik kojim misli usmeravate na pravi put.

Radi se o metodi nazvanoj "čaša vode" koja ispunjava želje.

U početku je metoda konstruisana da čovek može samostalno i brzo da pronađe izlaz iz teških situacija, ali i za brzo ispunjenje želja.

Ako iskreno želite da pronađete rešenje za vaš problem, ili odgovor na pitanje koje vas dugo muči, metoda ‚‚čaša vode” će vam u tome pomoći.

Autor metode Hoze Silva postao je poznat širom sveta zahvaljujući razrađenim kompleksom psiholoških treninga, čiji je osnovni činilac ljudska intuicija.

Ovom tehnikom činite da podsvest lako reši vaše probleme. U početku je metoda konstruisana da čovek može samostalno i brzo da pronađe izlaz iz teških situacija, ali i za brzo ispunjenje želja.

Način primene ove metode:

Pre nego što krenete na spavanje sipajte vodu u čašu. U sebi ili naglas dobro osmislite svoj zahtev ili želju. Obavezno budite precizni. Izbegavajte neodređene rečenice, samo budite konkretni. Ne koristite reč NE.

Na primer, umesto pitanja #Zašto ne mogu da pronađem novac za putovanje u inostranstvo?" postavite ovo "Na koji način da dobijem novac za putovanje u Pariz?" ili "Sada tražim rešenje problema kako maksimalno brzo i lako ostaviti cigarete?" ili "Koje je za mene najpovoljnije rešenje za kupovinu stana?"-

Uzmite čašu vode u ruke, skoncentrišite se, zatvorite oči, podignite očne jabučice malo gore i popijte pola čaše vode, ponavljajući u sebi:

- To je sve što je potrebno učiniti za rešavanje mog problema.

Preostalu polovinu čaše vode poklopite i idite mirno na spavanje. Ujutru popijte preostalu vodu zatvorenih i na gore podignutih očiju. Obavezno ponovite svoje pitanje (ne menjate redosled reči) koje ste postavili prethodno veče. Možda vam se već u toku noći ili sledećeg dana, u obliku spontane misli, javi jednostavno rešenje vašeg problema.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati