Slobodno vreme

Direktno.rs [ Izvor: Forbes ]

25. 04. 2020. 17:04 0

Najskuplji krevet na svetu? 400.000 dolara i lista čekanja

Ispostavilo se da ipak možete staviti cenu na dobar i kvalitetan san.

Švedska kompanija Hastens, koja je svetski poznata po krevetima, premijerno je predstavila njihov najnoviji proizvod “Grand Vividus” dušek. Već sada je moguće naručiti ovaj fini proizvod po ceni od "samo" 400.000 dolara.

U saradnji sa dizajnerom Ferisom Rafaulijem, ovaj dušek je sastavljen od najbogatijih materijala do sada, a sastavljanje jednog dušeka traje oko 600 sati. Rafauli se opredelio da dušek estetski sastavi od materijala: kože, antilopa i metala.

- Saradnja sa Hastensom bila je prirodna. Mi delimo iste vrednosti u pogledu dizajna i kvaliteta, zato smo i bili oduševljeni konačnim rezultatom - rekao je Rafauli.Dizajneri u švedskoj kompaniji su morali dodatno da se aktiviraju i da osmisle kako će ukomponovati korišćenje odabranih materijala i novih tehnika. Uklopivši nove tehnike i odabrane materijale poput vune, pamuka, lana sa materijalima koje već koriste sastavljena je prva serija dušeka crne i tamno plave boje.

Hastens, veruje da je krevet napravljen da traje najmanje 50 godina.- U kompaniji Hastens uvek se trudimo da stvorimo najbolji san i u saradnji sa Ferisom uspeli smo da stvorimo jedinstveno iskustvo spavanja koje jedva čekamo da podelimo sa klijentima. Za prodaju je već napravljena lista čekanja - poručuju proizvođači.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati