Savremena žena

[ Izvor: Mediji ]

17. 05. 2022. 17:12 1

Visoka moda ili užas? Gola venčanica

Čudna pomama ove godine je uzela maha - na Nedelji mode prošlog meseca u Barseloni modeli su paradirali u providnim haljinama, dok je sada veliku pometnju izazvala haljina brenda Rude De Seine. Reakcije su pomešane.

Dizajnerska venčanica postala je viralna na društvenim mrežama jer je potpuno providna na nekim delovima, a samo čipkani detalji sakrivaju ponešto od pogleda. Čipkana haljina Avril, do poda dugačka, koja se prodaje po ceni od 3.700 evra toliko je providna da ispod nje moraš da obučeš: a) starinsko žensko rublje naših prapraprabaka (koje pokriva od gležnjeva do laktova, sve) ili b) uopšte ne obučeš donje rublje nego uživaš u pogledima jer haljina nema nikakve postave te otkriva čak i intimne delove tela.

Ljudi su naveliko reagovali na objavu o haljini na Instagram stranici @weddingsunion, koja je objavila sliku modela koji nosi "golu" venčanicu. Neki veruju da bi venčanicu bilo prikladnije nositi u spavaćoj sobi, kad se gosti raziđu nego u njoj koračati do oltara. Jedna žena je napisala: "Gornji deo je predivan, ali je previše providna za moj ukus." Druga je napisala: "Volela bih da ima bež podlogu. Čini se da je na dan njihovog venčanja bio pun mesec."

Treća je primetila: "Prikladnija je za spavaću sobu, a ne za nošenje u javnosti. Da ima podstavu, bila bi predivna, bez nje je samo neotmena i neukusna haljina za striptizete." A četvrta je dodala: "Ne, ne ne… ona sve pokazuje. Tako neukusno." Dok se jednima uopšte ne sviđa, drugi se nisu mogli nadiviti haljini.

"Moja omiljena haljina svih vremena", napisala je jedna dama, druga dodaje: "Udala bih se samo zbog haljine!", a treća "Nadam se da je nikad neće skloniti iz ponude. Samo čekam prsten." 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati