Savremena žena

Direktno.rs

23. 04. 2022. 14:06 1

Problem sa velikim dekolteom? Ima TRIK (VIDEO)

Kada je reč o dekolteu, žene s većim poprsjem mogu da se suoče sa nizom problema i u to ne spada samo strah da će im grudi ispasti. Jedna žena je podelila trik za žene s velikim grudima koje žele samouvereno da nose dekoltirane haljine.

U TikTok videu je nosila plavu tačkastu haljinu s dubokim dekolteom, pokazujući kako se ženi s većim grudima takav kroj može pokazati nezgodnim.

Međutim, postoji vrlo jednostavno rešenje.

"Ako imate nešto s dubokim dekolteom i ako ste poput mene i imate velike grudi, ovo je nešto što će vam najviše smetati - trenutak kada možete da vidite grudnjak. Dakle, kratkoročno rešenje je da zgrabite minđušu. Imam kutiju s minđušama u kojoj sam jednu izgubila, zgrabila sam crnu da je stavim tamo na crnu tačku", rekla je žena u videu.

Pokazujući kako je to uradila, ona je postavila minđušu s leptirom na prednjoj strani pre nego što ju je zakopčala, skupljajući svoju haljinu na laskav i diskretan način.

Kao što je rekla, ne biste ni znali da je minđuša onde, osim ako ju ne biste tražili.

Njeni pratioci su bili impresionirani trikom, a jedna je osoba napisala: "To je zapravo prilično pametno", dok je druga žena dodala: "Iskreno radim ovo, ali s broševima".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati