Savremena žena

Direktno.rs

18. 03. 2022. 15:50 0

Poljakinja je 70. Miss sveta: Šokirala se

U San Huanu u Portoriku održan je izbor za Miss sveta, a kruna je pripala dvadesetdvogodišnjoj Poljakinji Karolini Bjelavskoj.

Karolina je druga Poljakinja u istoriji koja se domogla ovog laskavog prizanja.

Dugoočekivana finalna emisija za Miss sveta emitovana je sinoć u više od 100 zemalja, a Karolini je krunu dodelila sada već bivša Miss sveta Toni-En Sing.

Šri Saini, predstavnica Sjedinjenih Američkih Država indijskog porekla, odnela je titulu prve pratilje, a Olivija Jejs, koja je predstavljala Obalu Slonovače, postala je druga pratilja.

Karolina trenutno radi kao model i pohađa master studije iz menadžementa, a želja joj je da doktorira. Nada se da će jednog dana raditi kao motivacioni govornik.

- Kada sam čula svoje ime bila sam šokirana, još uvek ne mogu da verujem. Čast mi je da nosim krunu Mis sveta i jedva čekam da počnem da radim. Pamtiću ovo kao neverovatno poglavlje u Portoriku sve do kraja života - rekla je novopečena misica.

Karolina je takođe veoma privržena volonterskom radu, koi je i predstavila na ovogodišnjem izboru. U dobrotvornoj organizaciji pruža stalnu pomoć beskućnicima, podiže svest o ovom problemu i bori se protiv njihove socijalne isključenosti.

Podsetimo, samo takmičenje je održano u dva navrata - jedan deo održan je u decembru 2021. godine, kada je samo finale odloženo zbog velikog broja kovid pozitivnih takmičarki, a drugi sinoć, kada je pobednica i proglašena.

Andrijana Savić, Miss Srbije za 2021. godinu, nije sinoć bila u Portoriku, s obzirom na to da se nije plasirala u finale.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati