Savremena žena

Direktno.rs

03. 09. 2021. 11:04 1

Tajna savršenog izgleda glumice: Odrekla se dva sastojka

Glumica i supruga jednako slavnog glumca Rajana Rejnoldsa Blejk Lajvli bila je profesionalno aktivna i dok je bila trudna! Čak je u prvom trimestru trudnoće snimala i tada su nastale mnoge scene popularnog filma „The Age of Adaline“. Glumica je poznata po ljubavi prema kolačima kao i činjenici da izbegava teretanu, ali to ne znači da ne vodi brigu o zdravlju.

Ishrana prema intuiciji

Lični trener Blejk Lajvli izjavio je nedavno da lepa glumica nikada ne broji kalorije.

Iako nema tendenciju da izbacuje ili sebe lišava određene hrane, kada ima bitnu ulogu i pripreme uvek eliminiše iz svoje ishrane gluten i soju. Tako sprečava nadutost i nepotrebne upale. 

 

Plan ishrane Blejk Lajvli

Glumica dan obično započinje velikom čašom vode, a zatim obično doručkuje kuvana jaja u kokosovom ulju kako bi joj dala obilje proteina i masti zdravih za početak dana. 

Njen ručak i večera izgledaju prilično slično. Ako ne radi na setu, Lajvli voli da kuva ribu ili piletinu uzgojenu na pašnjacima, posluženo uz salatu ili malu porciju pirinča ili slatkog krompira. 

Da bi održala nivo energije, obično jede manje obroke tokom dana, grickajući sveže povrće ili humus. Dodaje grčki jogurt kada joj je potrebno pojačanje. 

Trening poznate glumice

Čak i kada se ne priprema za ulogu, glumica je i dalje posvećena održavanju vitke linije. 

Svakodnevno se budi u 5 ujutru i vežba najmanje 5 dana u nedelji, a vreme vežbanja joj traje između 30 minuta do sat ipo vremene. 

Obično voli da radi na celom telu dinamičkim vežbama koje je lako izvoditi od kuće i bez tegova, poput sklekova, čučenjeva i slično. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati