Savremena žena

Direktno.rs

02. 09. 2021. 15:02 1

Za uvećanje zadnjice 200.000 dolara: Kako hoda?

Devojke koje zarađuju tako što prodaju svoje golišave fotografije na internetu, poznate su po tome što često posećuju klinike plastične hirurgije kako bi dobile obline o kojima muškarci sanjaju. Izuzetak nije ni Stefani Palomares (27) koja je na jednu od poslednjih operacija uvećanja zadnjice potrošila 200.000 dolara! Ali to je ni malo ne zabrinjava, jer smatra da joj se sav uloženi novac duplo vraća.

Od trenutka kada je podelila fotografije svoje nove zadnjica broj njenih pratilaca uvećao se za nekoliko desetina hiljada, pa sada može da se pohvali da je prati preko 1,9 miliona ljudi.

Stefani tvrdi da obožavaoci vole što je njena zadnjica toliko velika, te da joj daju komplimente da ista zaslužuje i svoj poštanski broj, s obzirom kolikog je obima.

Stefani kaže da je prošlog meseca zaradila preko 75.000 dolara zahvaljujući uvećanju grudi i zadnjice.

"Kupila sam kuću sa pet spavaćih soba u Vegasu. Sada tamo imam stanara koji mi plata tri puta veću kiriju od rate kredita. Kupujem još jedno imanje za nekoliko meseci", rekla je ona za "Daily Star".

Amerikanka, koja većinu prihoda duguje platformi "OnlyFans" na kojoj prodaje svoje golišave fotografije, kaže da živi život iz snova, a da joj u tome smetaju samo muškarci koji su opsednuti njom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati