Savremena žena

Direktno.rs

20. 07. 2021. 11:33 1

Mama istetovirala rođendane 7 dece da ih ne zaboravi

Keli ima sedmoro dece i teško joj je da se, pored svih obaveza koje ima, seti kada je kom detetu rođendan, a kaže i da planira još dece.

Nije nikakva tajna da su tetovaže nešto što će ostati na telu do kraja života. Zato, pre nego što se bilo ko odluči na ovaj hrabar korak treba dobro da razmisli. Jedna mama po imenu Keli iz Mančestera se sigurno neće pokajati zbog svojih tetovaža, jer joj pomažu da ne zaboravi na rođendane svoje dece.

Naime, ona ima sedmoro dece i kako kaže teško joj je da se pored svih obaveza koje ima seti kada je kom detetu rođendan, pa je tako odlučila da datume rođenja istetovira na svom telu.

- Molim vas, nemojte me osuđivati. Imam previše obaveza i ovo je bio savršen način da nikada ne zaboravim na dečije rođendane - objasnila je svoj potez Keli.

Nju na društvenoj mreži TikTok prati više od 280.000 pratilaca koji su veoma zainteresovani za njene tetovaže, pa su je zamoli da kaže sva imena deca i njihove datume.

Počevši od početka, Keli je otkrila imena dece i iznenadila sve kada je rekla da samo u julu proslavlja čak tri rođendana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati