Savremena žena

Direktno.rs

16. 07. 2021. 17:29 1

Ukrajinke koje su kažnjene u Crnoj Gori pravile haos i u Dubaiju

Tri devojke iz Ukrajine kažnjene prošle nedelje zbog golotinje na Jadranskoj magistrali pripadaju takozvanom "Guznom odredu" (Butt squad).

One su nedavno završile i u zatvoru nakon što su se, s još desetak koleginica, snimale gole na terasi jednog nebodera u Dubaiju.

Nakon toga su skandal napravile i u Crnoj Gori. Prvo su šetale gole Kotorom, a onda su se i snimale nage na Jadranskoj magistrali. Potom su vatrogascima uzele crevo i polivale se vodom nasred ulice.

Diana Oksanič (19), Ruslana Kovkova (21) i Viktorija Rohalčuk (21) privedene su, pa je svaka kažnjena sa po 450 evra.

- Samo smo pomagale vatrogascima da operu ulicu - izjavile su kasnije devojke te dodale kako se vatrogascima svidela ideja.

Devojke su podigle prašinu i fotografijom pred finale Svetskog prvenstva. Naslikale su zastavu Engleske na zadnjice i time im dale podršku.

U Dubaiju je uz devojke uhapšen i njihov organizator, američki plejboj Vitalij Grečin (41). Napisao je na društvenim mrežama kako je platio 20 devojaka da iz Rusije otputuju u Dubai kako bi napravili golišavi editorijal.

- Nisam napravio ništa loše, samo smo se zabavljali, ali naravno da mi je žao. Koštalo me to mesec dana života, a zamislite samo sudske i putne troškove. Zbog toga mi se plače - napisao je Grečin.

Grečin je inače biznismen i bivši američki vojnik. Kako piše The Sun, 1998-2005. radio je za američku vojsku kao prevodilac. Potom je otputovao u Ukrajinu i tamo otvorio firmu koja se bavila finansijama. Kasnije ju je prodao milijarderu Olegu Bojku. Bio je i veliki donator u Obaminoj kampanji.

Danas putuje svetom i svoje dogodovštine rado deli na društvenim mrežama, a sa sobom uvek vodi desetak atraktivnih devojaka.

- Ja živim onako kako bi 90% muške populacije volelo da živi. I neću se izvinjavati zbog toga - tvrdi Grečin.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati