Savremena žena

[ Izvor: Glossy ]

03. 03. 2021. 16:43 0

Ruž za proleće: Ove tri boje će biti hit, a na ove tri zaboravite

Baš kao i naša garderoba, i naša šminka se menja na proleće i postaje nežnija i svežija. Određene tri boje karmina će dominirati ove sezone. Dok ćemo na tri možete zaboraviti, barem ovog proleća, preporučuju stručnjaci.

IN: boja breskve - AUT: smeđe nijanse
Svetle i voćne boje će biti u prvom planu ovog proleća. Zato na usnama nosimo toplu nijansu breskve koja ide uz tople i sunčane dane.

Savršeno se slaže sa svakim make-upom na očima i odaje osvežavajući prolećni sjaj. U isto vreme, zimska smeđa polako postaje AUT. Ovaj tamni ton može ostati u ormaru do jeseni.

IN: Svetle cvetne - AUT: intenzivna ružičastaNežna ružičasta boja omogućuje da naše usne zasijaju bogatim sjajem, a takođe im daje lepu boju. Međutim, više nećemo nositi žarko ružičastu boju. Lagana varijanta cvetnih nijansi dočarava rumene usne, a da pritom nije previše napadna.

IN: sjajna i žarka crvena - AUT: bordoAko želite nešto malo uočljivije u proleće, odlučite se za bogatu crvenu boju, jer ona je zaista bezvremenska. Međutim, ove godine ova popularna nijansa ruža za usne dobija sjajan preokret: Profesionalci veruju da je bolje ove sezone nositi sjajnu crvenu umesto demode mata. Zbog toga usne izgledaju malo punije i svežije. Krajem zime se opraštamo od hladne bordo boje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati