Savremena žena

Direktno.rs

09. 01. 2021. 12:00 2

Ogovarao je sa ljubavnicom: Osvetila se vrhunskom transformacijom

Betsi Ajala iz Teksasa tek što je sa suprugom dobila ćerkicu, doživela je strašan udarac. Na njegovom telefonu je pronašla poruke koje je razmenjivao sa ljubavnicom, koja mi je inače koleginica sa posla.

To nije bilo najgore - poniženje je usledilo kada je videla da su joj se oboje stalno podsmevali na račun viška kilograma.

To je bilo 2013. godine i u tom trenutku je Betsi imala 120 kilograma. Tek se, kaže, porodila i trudila se da se što pre otarasi viška koji je, kaže, imala ceo život a u trudnoći se dodatno nagomilao.

- Sa njim sam bila od 17. godine i praktično sam ceo život posvetila toj vezi i njemu. Za to vreme, on me je varao sa koleginicom kod koje me je i ogovarao. Nisam znala šta da radim sa sobom. Bila sam gojazna, imala šestomesečnu ćerkicu i ceo život mi se raspadao pred očima - priseća se Betsi.

Prirodno, pala je u depresiju, ali nije dozvolila sebi da predugo očajava. Rešila je da preokrene svoj život. Za početak, izbacila je iz ishrane sve grickalice, i počela je da ide na Zumbu sa sestrama.

Kilogrami su se topili - svega dve godine kasnije, imala je 46 kilograma manje, i nastavila je da mršavi. U međuvremenu je zavolela zdravu ishranu i vežbanje i postala je i lični trener.

- Kada se sada osvrnem na celu situaciju, to što mi se desilo sa mužem zapravo je bilo prikriveni blagoslov jer je pitanje da li bih se inače naterala na takvu transformaciju. Celog života sam se molila da mi se život promeni i dobila sam priliku. Bila je bolna, ali odgovoreno mi je na molitvu i ja sam zgrabila tu šansu. Sada sam zahvalna na svemu što mi se dogodilo - kaže Betsi.

- Ranije nikad nisam htela da se bavim sportom jer sam mislila da će mi se svi smejati zbog viška kilograma. Celog života, od osnovne škole, izložena sam uvredama zbog viška kilograma, a tešila sam se hranom. Rešila sam da to mora da se promeni, zbog mene ali i zbog ćerke. Na nju sam prenela svo svoje znanje o zdravoj hrani i vežbanju. Htela sam da bude ponosna na svoju mamu i da joj služim kao pozitivan primer - zaključuje ona.

I kao što to obično biva, Betsi nije promenila samo izgled, već i pogled na svet. Prošle godine se ponovo udala, a uskoro će po drugi put postati mama. Njena ćerkica će dobiti brata.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati