Savremena žena

Promo

17. 11. 2020. 13:14 0

47. Perwoll Fashion Week: Moda i inovacije menjaju svet na bolje

Pandemija virusa Covid-19 unela je mnogobrojne promene u našu svakodnevicu, među kojima su svakako i organizacija i održavanje kulturnih događaja. Ipak, to nije sprečilo održavanje najpoznatije modne manifestacije u našoj zemlji, Perwoll Fashion Week-a, ali na malo drugačiji način.

Ove godine, 47. Perwoll Fashion Week, održan od 30. oktobra do 7. novembra 2020. godine, bio je i prvi događaj na našim prostorima koji je realizovan live i online, odnosno preko zvaničnih digitalnih kanala BFWa. Tako je mnogobrojna publika iz svojih domova mogla da uživa u gledanju čak 35 modnih programa snimljenih posebno za ovu priliku, a preko BFW sajta, društvenih mreža Facebook i Instagram, YouTube kanala, na kojima je sadržaj i dalje dostupan, kao i najpopularnijih portala. Pored toga, u Belexpocentu organizovane su i modne revije sa ograničenim brojem publike, koje su održane uz najstrožije poštovanje svih propisanih bezbednosnih mera.

Jedno je sigurno – svi zainteresovani su uživali u neverovatnim kreacijama naših modnih umetnika, poput Dragane Ognjenović, Marije Tarlać, Boška Jakovljevića, Predraga Đuknića, Ane Trošić Trajković, ali i mnogih drugih. Na ovogodišnjem kultnom modnom događaju rame uz rame sa profesionalnim modelima našle su se i poznate ličnosti poput Marije Bergam i Mirjane Karanović. Pored toga, 47. Perwoll Fashion Week sastojao se od brojnih društveno odgovornih, edukativnih i umetničkih sadržaja koji su privukli posebnu pažnju gledalaca.Kompanija Henkel, sa svojim brendom Perwoll već dugi niz godina prepoznaje značaj najveće modne manifestacije na našim prostorima i ponosni je partner Belgrade Fashion Week-a. Jer, kada je moda u pitanju, najvažnije je imati dobrog saveznika koji će negovati vašu odeću, a Perwoll tečni deterdžent je upravo to. Osim što čuva vašu odeću i pomaže joj da održi svoj sjaj, svojim #RethinkFashion sloganom poziva na odgovorno korišćenje garderobe, kao i njeno kreativno kombinovanje. Perwoll posebno brine o očuvanju životne sredine, što pokazuje i njegovo novo pakovanje – boce koje su napravljene od 50 odsto reciklirane plastike.O Henkelu

Henkel posluje širom sveta sa uravnoteženim i raznovrsnim portfoliom. Kompanija zauzima vodeće pozicije sa svoja tri poslovna sektora u oblastima industrijskog tržišta, kao i proizvoda široke potrošnje, zahvaljujući jakim brendovima, inovacijama i tehnologijama. Henkelov sektor Adhezivi Technologije je svetski lider na tržištu lepkova – u svim industrijskim segmentima u svetu. Sa sektorima Deterdženti i kućna hemija i Beauty Care, Henkel zauzima vodeće pozicije na mnogim tržištima i kategorijama širom sveta. Osnovan 1876. godine, Henkel iza sebe ima više od 140 godina uspešnog poslovanja. U 2019. godini, kompanija Henkel ostvarila je prodaju veću od 20 milijardi evra i operativni profit veći od 3,2 milijarde evra. Henkel zapošljava više od 52.000 ljudi širom sveta – predan i veoma raznovrstan tim, ujedinjen snažnom korporativnom kulturom, zajedničkim ciljem da ostvari održivi standard, kao i zajedničkim vrednostima. Kao priznati lider u održivosti, Henkel se nalazi na najvišim pozicijama mnogih međunarodnih indeksa i lista. Henkelove prioritetne akcije izlistane su u nemačkom indeksu DAX. Za više informacija, posetite www.henkel.com

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati