Savremena žena

Direktno.rs

14. 11. 2020. 05:52 0

Kupite i nosite godinama: Klasika se uvek isplati!

Nasuprot takozvanoj "jednokratnoj" modi, odnosno trendovima koji bljesnu i izgore kao šibica, sve više su u modnom fokusuje komadi koji mogu trajati više sezona. Zašto čak i trendseterke daju primat klasici i izgledu koji može da postigne svako sa veoma malo truda?

Doživeli smo globalni zaokret ka preispitivanju svakog mogućeg standarda, a modni stanardni zbog svoje upitne vrednosti bili su poprilično na udaru. Površnost je "out", a vrednost je na ceni. Mnogi su počeli da polako, ali sigurno usvajaju ovaj stav.

Među njima su ponajviše upravo oni koji danas najviše plasiraju trendove, influenseri i trendseteri naravno, ali i modni mediji koji pomažu da se vest održi u životu i proširi dalje. Ovo su pet stajlinga koji se lako mogu uklopiti i sa ostalim stvarima iz vašeg ormara, a pritom su vrlo efektni, trenutno trendi, a biće i u godinama koje dolaze.

Kožna suknjaAko je neki komad ključan za sezonu jesen/zima, to je svakako kožna suknja. Ovaj odevni komad dodaje neverovatnu posebnu i drugačiju notu svakom "outfitu".

PepitoMožda podseća na nešto što bi vaša mama ili baka rado nosile, ali pepito je ove godine eksplodirao. Nije bitno da li je klasičan crno-beli ili pak onaj u boji, bitno je da je deo stajlinga.

Komplet
Odela u pastelnim tonovima, uvek će biti dobar izbor kada su u pitanju dnevne odevne kombinacije.

KrokoPre svega na obući, ali i na komadima odeće, imitacija krokodilske kože jedan je od onih trendova koji se uvek iznova vraćaju, a trenutno su na svom vrhuncu.

SomotMaterijal koji je obeleležio eru 70-ih ponovo se vraća, a ukoliko niste fan braon tonova odaberite jednobojnu crnu, koja mu daje luksuzniju notu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati