Savremena žena

Direktno.rs

03. 11. 2020. 11:00 0

BLAM Studentkinja o seksepilu profesora, svi čuli

Video studentkinje pregledan je više od pet miliona puta pošto je izjavila da je profesor seksi - nesvesna da je čuje ceo razred, kao i predavač.

Širom sveta odvija se onlajn nastava i đacima i studentima je teško da ostanu motivisani da uče i komuniciraju sa učiteljima i kolegama putem tehnologije kao što bi to bilo u učionici.

Jedna studentkinja je iskusila veliku nepijatnost baš zbog onlajn nastave, prenosi Mirror.

Nažalost, njeni pokušaj da podijeli interesovanje za njega s prijateljima spektakularno se okrenulo protiv nje, a urnebesni video zabeležio milione pregleda na društvenim mrežama.

Video na TikTok-u prikazuje kako studentkinja uvećava sliku gosta predavača i komentariše "taj muškarac je toliko *ebeno seksi, ne mogu da verujem. Slušala bi ga šta god mi kaže".

Zatim dahće kad shvati da joj mikrofon nije prigušen, a predavač je ćutke sedio i slušao svoje predavanje iz razreda, kao i svi ostali na pozivu.

Šokirana devojka nastavlja da snima ruku na licu dok drugi glas kaže: "Nadam se da je shvatila da je uključena, ali snimamo pa da krenemo".

Video je skupio više od pet miliona pregleda i 8.000 komentara dok je studentkinja dodala: "Oprostite što iskorišćavam našeg seksi gosta predavača, s poštovanjem sada odlazim".

Snimak je nasmejao TikTok publiku, a komentarisali su zaprepašćenu reakciju profesora: "Njegove oči su uspaničene", dok drugi dodaje: "On je traumatizovan".

Treći je savetovao studentkinju: "Nema izbora nego da se preseliš u drugu zemlju i promeniš ime".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati