Savremena žena

Direktno.rs [ Izvor: 7news.com.au ]

13. 08. 2020. 18:05 1

NEVEROVATNA transformacija: Ovo je ista devojka!

Tanen Ordunev (23) koja je imala 152 kilograma odlučila je da pomoću operacije želuca smrša i izgubi polovinu svoje kilaže, a veličinu haljine smanji za čak 14 brojeva!

Tanen kaže da je uvek imala višak kilograma, ali da joj se svest o tome promenila kada je u tinejdžerskim danima imala zdravstvene probleme.

- Odlučila sam da objavim fotografije i da se podsetim kakva nikada više ne želim da budem. Bila sam tako nezdrava i jadna. Sada se osećam i izgledam kao potpuno drugačija osoba. Kad pogledam stare fotografije, šokirana sam jer tada nisam smatrala da sam toliko ogromna.Kilogrami su počeli da se gomilaju kada je napustila školu i svakodnevno bila u kući. Tada je živela na grickalicama i brzoj hrani.

- Oduvek sam bila bucka, a često sam držala dijete posle kojih su se kilogrami uvek vraćali. Nisam imala previše prijatelja, pa sam zato tugu gušila u hrani. Jela bih mekdonals za ručak, a kinesku hranu za večeru.Da svoje loše prehrambene navike mora da promeni shvatila je nakon odlaska kod lekara u januaru 2017. godine.

- Doktor mi je utvrdio zdravstvene komplikacije sa 19 godina i rekao da sam na korak od dijabetesa. Posle godinu dana vežbanja i dijeta još uvek nisam dostigla šta sam želela, pa sam odlučila da se podvrgnem operaciji.Tako se Tanin podvrgla želudačnom bajpasu, a u pitanju je procedura koja uključuje hiruške spajalice koje se koriste da bi stvorile male kesice na vrhu želuca.- Operacija mi je spasila život. Postala sam društvena i zdrava osoba. Potpuno sam promenila svoj životni stil i obećala sebi da ću ga se pridržavati. U startu je možda teško, ali se u potpunosti isplati - zaključuje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati