Savremena žena

Direktno.rs

21. 06. 2021. 10:32 2

Sedam najlepših latino diva svih vremena (FOTO)

Nema tog muškarca koji bi ostao ravnodušan pred njihovom lepotom.

Latino žene su poznate po svom temperamentu i dozi zavodljivosti koja im je zapisana u genima. Kada one uđu u prostoriju, ne postoji šansa da ih ne primetite. 

Najpoznatija latino diva današnjice je definitovno Dženifer Lopez, ali istorija pamti i neke druge latino dame koje su plenile svojom lepotom. Mi izdvajamo sedam najlepših, dama iz starije generacije.Pored Džeifer, još jedna latino diva mlađe generacije pleni lepotom i šarmom gde god se pojavi. Govorimo o prelepoj Sofiji Vergari.

Eva LongorijaOmalena Latinoamerikanka nedavno se ostvarila u ulozi majke, a sreću je pronašla u trećem braku sa direktorom "Televise" Hoseom Antoniom Bastonom. Eva Longorija već godinama važi za jednu od najatraktivnijih žena Holivuda, sa neverovatnom prirodnom lepotom i bombastičnim telom.

Salma HajekSalma Hajek je možda i najpoznatija Latina, a dolazi nam iz Meksika. Upravo je ona tumačila ulogu čuvene meksičke slikarke Fride Kalo u istoimenom filmu, čiji je lik verno predstavila. 

Rita MorenoOna pripada skupini legendarnih latino diva koje su otvorile put mnogim slavnim damama koje danas nose istu titulu.

Dolores del RioPrva latinoamerička glumačka zvezda u Holivudu bila je Dolores del Rio. Rođena 1904. godine u Durangu, predivna meksikanka holivudsku karijeru je počela da gradi u nemim filmovima, a smatra se i jednom od najvažnijih glumica Zlatnog doba meksičke kinematografije.

Maria Feliks Rame uz rame s Dolores stajala je i Maria Feliks. Jedna od najuticajnijih zvezda latinoameričke kinematografije prošlog veka, a takođe nosi i laskavu titulu jedne od najljepših meksičkih glumica svih vremena.

Sonja BragaBrazilku Soniu Bragam iz mlađe generacije najviše pamte po ulozi Samantine djevojke Marije u seriji "Seks i grad".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati