Savremena žena

Direktno.rs

17. 06. 2020. 07:28 1

Balerina prodaje "vruće" slike i nošene stvari

Nije očekivala da će muškarci stvarno platiti toliko za njene stvari i zaista im je zahvalna. Zarađuje toliko novca mesečno da čak kupuje i novu kuću.

Jejla Vonk (36) je nekada bila balerina, a sada zarađuje skoro 86.000 evra nedeljno prodajom nošene odeće i donjeg rublja. Čak se odrekla i baletske karijere kako bi se posvetila novom poslu, prodajom seksi fotografija i nošene odeće putem interneta, piše “Mirror.co.uk”.

- Moji fanovi vole da kupuju polovno donje rublje, čarape, pa čak i patike koje koristim za trening. Što više smrde, to bolje. Ja čak nemam ni mašinu za veš. Samo obučem odeću, prodam je i kupim novu - rekla je bivša balerina.

Ali njen posao je zapravo nastao iz straha od bankrota zbog pandemije koronavirusa.Pre nego što je svet pogodila pandemija, Vonk je plesala na mnogim popularnim scenama, ali je zbog tadašnjeg stanja izgubila posao. Da bi zaradila novac, počela je da prodaje fotografije i video klipove, a onda je njen posao zaista procvetao.

- Ovo je stvarno ludo! Nikada nisam očekivala da će muškarci platiti toliko za moje stvari i stvarno sam im zahvalna na podršci. Zarađujem toliko novca da čak kupujem i novu kuću - rekla je Jejla.Budući da je bivša balerina, mnogi "kupci" su se pretplatili na njenu veb stranicu kako bi videli koliko je fleksibilna i rastegljiva. Od nje se uvek traži da pozira kao balerina, a ljudi sa fetišom na stopala postali su redovne mušterije.- Ako imam loš dan, fanovi mi upute razne komplimente. Razvesele me ako se osećam nesigurno i oni su uvek srećni kad im odgovorim - rekla je Vonk.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati