Savremena žena

Direktno.rs [ Izvor: Bright Side ]

06. 06. 2020. 12:26 0

Muškarci otkrili zašto su im punije žene privlačne

Muškarci su priznali da su im privlačnije punije dame, a zašto su im one posebno zgodne objasnili su do detalja.

Muškarci su na društvenim mrežama razotkrili zašto ih punije žene privlače i koje su osobine koje im se sviđaju.

Za punije žene ishrana je prijatna aktivnost

Ishrana je jedna od najvažnijih stvari u životu, a muškarci smatraju da je odlazak na večeru ili ručak najbolja aktivnost za izlazak, naročito za bračne parove. Iako smatraju da je ishrana važna kako bi bila zdrava, ona ne mora da bude glavni prioritet u životu.

Odlično se grle

Iako većina muškaraca to ne želi da prizna, uživaju u zagrljajima i maženju, a tu su u prednosti  punije devojke. Muškarcima je prijatnije i bolje kada se maze sa punijim devojkama.

Njihova pozitivna narav

Zbog zabavne, pozitivne i drage ličnosti, muškarcima nikada nije dosadno kada su u društvu punijih devojaka. Vrlo su pričljivi i imaju odlične veštine komunikacije i nema dosadnih trenutaka.

Njihov izgled

Muškarcima su punije žene i fizički privlačnije. To je zato što imaju sve u jednom pakovanju devojku sa sjajnim nogama, kukovima, zadnjicom, gotovo sve. Za njih su ove karakteristike privlačne i neodoljive.

Njihovo samopouzdanje

Muškarci su otkrili da punije žene imaju dve važne osobine koje ih privlače. Jedna od njih je njihova sposobnost da se nose u svim situacijama. One se uvek dobro snalaze čak i u najgorim situacijama. Drugo je njihovo samopouzdanje koje su stekle upravo zbog ovakvih situacija i sada vole sebe samo takve kakve jesu.

Brižne su

Punije žene su uglavnom brižne. Muškarci ih takođe vide kao ljude koji drugima daju više ljubavi nego sebi. Ali punije devojke takođe vole da provode vreme sa roditeljima što znači da uživaju i u najjednostavnijim stvarima, poput kuvanja ili ćaskanja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati