Savremena žena

22. 05. 2020. 19:01 0

Maštala je o sestri da je češlja: Dobila je SAVRŠENU!

Dok nisam videla kako drugi na nju reaguju nisam ni bila svesna koliko je drugačija - kaže mama koja nikad s' Gabi nije izašla ni u šetnju, a da se svi prolaznici nisu za njima okretali smeškajući se bebi.

Devetogodišnja Ivona od kad zna za sebe želi sestru da bi joj se igrala sa kosom. Kad je 30. aprila prošle godine njena mama Denisa Kaneva rodila ćerku Gabrielu, Ivoni su se snovi ostvarili. Gabi je rođena sa mnogo guste crne kose čiji vrhovi su "štrče" u vazduhu.

Njena neobično bujna frizura, kaže mama, raste zajedno sa njom - pa sad s' navršenom godinom ima "grivu" do ramena.

Denisa i suprug Zvezdelin u Sofiji, Bugarskoj vode manji biznis, a Gabi je tamo zvezda. Na Instagram stranici @gabi_zaharinova ima na hiljade obožavatelja iz celoga sveta koji je upoređuju sa princezom Rapunzel (Zlatokosom) iz bajke braće Grim i istoimenog Diznijevog crtanog filma.

- Kad se Gabi rodila i kad sam je ugledala s tom dugom, gustom kosom, ostala sam bez reči - podsetila se mama Denisa. Starija ćerka Ivona, kaže, svaki dan je pitala "Mama, kada ću dobiti sestru da mogu da joj se igram s' kosom?".

- I sestre u porodilištu su rekle da nikad nisu videle novorođenče sa tako dugom kosom, očigledno je izgledala drugačije od drugih beba - kaže mama.

A kad je porodica napravila prve fotke prinove i objavila ih na Facebooku, stranicu su preplavili pozitivni komentari i poređenja sa likovima iz bajki.

- Dok nisam videla kako drugi na nju reaguju nisam ni bila svesna da je drugačija - kaže mama koja nikad nije prošetala s Gabi, a da se nisu svi prolaznici za njima okretali smeškajući se bebi.

- Voli da bude u centru pažnje - kaže mama za jednogodišnju Gabi koja, osim kosom pažnju pleni i velikim, toplim osmehom.

Dodaje i da nema pojma od koga je devojčica naslijedila takvu kosu jer je i Ivona kad se rodila imala "paperjastu" kosicu kao većina novorođenih beba.

- Vrlo smo izbirljivi kad su u u pitanju proizvodi za kosu - dodala je, a kaže i da je tretira samo sa onim najkvalitetnijim.

- Koristimo samo kvalitetnu kozmetiku koja je dokazano sigurna, a šampon kupujem mnogo češće od većine mama s malim bebama - rekla je Denisa.

Mala Rapunzel uživa u pranju i sušenju kosice, posle čega dolazi deo najdraži njenoj sestri Ivoni - frizura i češljanje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati