Savremena žena

22. 05. 2020. 15:21 0

Gorela je to veče: ISTINA o haljini Eve Longorije

Glumica Eva Longorija nedavno je na svom Instagramu objavila staru sliku sa crvenog tepiha na kojoj nosi prelepu haljinu sa dubokim izrezom i posle skoro 14 godina otkrila neverovatnu istinu o glamoroznoj haljini.

Da su okolnosti malo normalnje ovih dana bi sve kamere bile uprete na crveni tepih u Kanu. Međutim, mnoge zvezde sada samo mogu da se prisećaju kako je bilo kada su predhodnih godina šetali po crvenom tepihu u maju.

Glumica Eva Longorija takođe je redovna gošća filmskog festivala, a ona je na svom Instagramu nedavno objavila sliku iz 2006. godine i u opisu otkrila istinu o haljini u kojoj se pojavila na premijeri filma “Panov lavirint”.Eva je nosila kratku blistavu haljinu sa cvetnim dekorom i velikim dekolteom koji je zapravo trebao da bude na leđima. Naime, glumica je u žurbi obukla svoju haljinu i napustila hotel, a kada je shvatila da ju je obukla naopačke već je stajala na crvenom tepihu.

- Sletela sam u Kan i moj prtljag u kojem je bila haljina, koju sam trebala da nosim, nije još stigao! Kada sam stigla u hotel javili su mi da će mi doneti zamenu. Imala sam samo 30 minuta da se spremim, navukla sam haljinu i izletela napolje - priseća se glumica.- Čim sam izašla iz automobila, hiljade fotografa me je okružilo, ali onda sam videla stilistu koji mi trči u susret i viče: "Nosiš haljinu naopako".

- Da, nosila sam je naopako i nisam ništa mogla da uradim po tom pitnaju. Tako da sam je nosila najbolje što sam mogla. Može se videti da rub haljine ne stoji pravilno i da je dubok izrez trebao da bude na leđima - napisala je Eva.

Bez obzira na grešku, izgledala je fenomenalno, a ni Dženifer Lopez, poznata lljubiteljka velikog dekoltea, ne bi to uradila bolje!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati