Savremena žena

Direktno.rs [ Izvor: Avaz ]

17. 05. 2020. 11:29 0

Prirodni balzam za savršenu kosu

Zašto uvek sve rešavamo "hemijom" kada su nam nadohvat ruke namirnice koje nas mogu učiniti lepšim i negovanijim?

Kad je, na primer reč o kosi, postoji toliko načina da je u sopstvenoj režiji učinimo zdravom i sjajnom. Domaći regeneratori mogu da je zaštite i oporave od posledica sunčanja i prekomernog feniranja, ojačaju je i naprave mekšom na dodir, a mi vam predlažemo dva jednostavna recepta u tu svrhu. 

1. Dovoljni su jedno žumance i četvrtina limuna. U šoljicu stavite narendanu limunovu koru sa žumancetom. Dobro promešajte i izmutite smesu, pa je nanesite na kosu koju ste prethodno oprali šamponom. Ostavite da balzam odstoji samo pet minuta. U mlaku vodu stavite nekoliko kapi eteričnog ulja ruzmarina i s tom tečnošću dobro isperite kosu. Već nakon prvog tretmana primetićete da je kosa mekana i blistava.

2. U dublju posudu sipajte dva litra tople vode i četiri kašike jabukovog sirćeta. Izmešajte sastojke i nanesite duž cele, prethodno oprane kose. Sačekajte deset minuta i isperite. Jabukovo sirće će sačuvati ćelije vaše kose i ojačaće je.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati