Horoskop

Direktno.rs

13. 03. 2024. 19:52 0

Fizički aduti znakova: Rakovima ten, Blizancima lice

Vodolije i Jarčevi su prepoznatljivi po privlačnom i mišićavaom telu, Ribe takođe imaju atraktivnu figuru, ali i lice sa veoma lepim crtama.

Ovan

Pripadnici ovog znaka spadaju u prolećne znakove koji se ističu po lepim crtama lica. Njih opisuju visoko postavljene i uske kosti lica, široko čelo, rumeni obrazi, proporcionalno telo gotovo idealne težine. Najčešće imaju tamnu kosu, izražene obrve i oči, koje mogu da budu blizu postavljene.

Bik

Kao i kod Ovnova, pripadnici ovog znaka imaju lepe crte lica. Glavno obeležje su im krupne oči koje deluju nevino, pa čak i dečje. Usne su im obično pune, zubi manji i ravni, imaju gustu kosu s nižim čelom. Vrat im je poprilično širok, a telo skladno. Samo stomak im može biti slaba tačka.

Blizanci

Osobe rođene u znaku Blizanca prepoznatljive su takođe po veoma lepim crtama lica. Njihov glavni adut je razigrani, zavodnički osmeh. Prosečne su visine, imaju izraženu bradu i visoko postavljene jagodice. Imaju mladolik izgled, a za njih su tipični i dugi prsti.

Rak

Pripadnici ovog letnjeg znaka najčešće imaju besprekoran ten i lepu kosu. Oči su im obično razmaknute, a crte lica nežne. Češće su vitki nego puniji. Obično imaju okruglo lice, istaknuto čelo i manje oči, dok im je nos obično prćast.

Lav

Poput Rakova, pripadnici ovog znaka često imaju lepu kosu i ten. Kosa im je najčešće gusta i tamnija, oči smeđe ili zelene i krupne, dok izgled lica odaje samopouzdanje i ponos. Nos im je istaknut, a usne punije od prosečnih. Obično su visoki, imaju uski struk i duge noge.

Devica

Kao i Lavovi i Rakovi, Device su poznate po čistom i lepom tenu, a obično imaju okruglo lice. Usne su im izražene i oblikom pomalo "pupoljaste", a izražene oči srednje veličine u spoljnjem delu su podignute prema gore. Lice im je poprilično simetrično, a telo sklono gojenju, naročito u gornjem delu tela.

Vaga

Ovaj jesenji znak često ima elegantne pokrete tela. Češće nego pripadnici drugih znakova imaju rupice na obrazima i ovalno lice. Usta su im lepo oblikovana, a glava i lice najčešće manji od proseka. Nos je tanji, premda može biti duguljast, a kosa srednje gusta ili ređa. Poznat su i po tome što imaju vrlo izražajno lice.

Škorpija

Škorpije kao i Vage imaju elegantno kretnje, a prepoznatljivi su po naglašenim crtama lica. Oči su im krupne i često hipnotišuće, neobičnih nijansi. Koža im je malo masnija, a telo vitko bez izraženih mišića.

Strelac

Pripadnici ovog znaka su poput Škorpije i Vage poznati po urođenom seksi kretanju. Izraz lica im često deluje nevino, a glava je nešto veća od proseka. Čelo je nešto više i veliko, a osmeh širok. Figura je nešto sitnija s jačim nogama. Kosa im nije baš gusta, a obično je pepeljastih i smeđih nijansi.

Jarac

Ovaj zimski znak poznat je po seksepilnoj figuri. Lice im je izražajno, a oči krupne, najčešće sive, zelene ili plave boje. Na njima se ističu razvijene i lepe ruke, kao i visoko postavljene kosti jagodica.

Vodolija

Vodolija je poput Jarca prepoznatljiva po privlačnom i mišićavom telu, naročito u mlađoj dobi. Crte lica su im nežne, oči usko postavljene i sjajne. Najčešće imaju usne koje su pune u sredini, a tanje prema rubovima, a nos im je često veći od proseka. Karakteristični su i po koščatim ramenima.

Ribe

Poput Jarca i Vodolije, Ribe takođe imaju atraktivne figure. Lice im deluje delikatno i punije s pomalo ženstvenim crtama, čak i kod muških pripadnika znaka. Udovi su im obično kraći, a u starijoj dobi su skloni gojenju. Kosa im je obično gusta i blago valovita, a gornji deo tela je uži od donjeg.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati