Putovanja

24. 01. 2022. 17:30 0

3 najskuplja letovališta: Egzotika od par hiljada dolara

Mnogima odmor u nekim od najskupljih letovališta deluje poput nestvarnog sna, ali ako vas put nekada navede do tih destinacija i imate da izdvojite više od pet hiljada američkih dolara za noćenje, nemojte oklevati. Cene se kreću od 5.400 dolara, što je "najjeftinija" opcija u ovim luksuznim letovalištima.

Tri najluksuznija i najskuplja odmarališta na svetu, prema Newsbeast su:

1. Jumby Bay, Antigva - 6.900 dolara

Smešten na privatnom ostrvu Jumby Bay, ovaj rizort broji 28 apartmana i 14 vila. Površina vila se kreće od 102 do 390 kvadrata. Postoje i 22 kuće, sa akcentom na vilu sa devet soba, koja je smeštena na parceli od 10 ari i u okviru koje se nalaze i teniski teren i privatno pristanište.

Gostima su na raspolaganju tri bazena, spa centar i brojne privatne plaže, kao i sedam restorana i barova. Svi obroci i većina dostupnih aktivnosti, uključujući i jedrenje i degustaciju ruma, uključene su u cenu.

Cene za apartman srednje klase kreću se od oko 6.900 dolara po noćenju.

2. Soneva Jani, Maldivi - 6.130 dolara

Ako želite da zaista pobegnete od svih i izaberete Soneva Jani na Maldivima, možda će vas taj beg skupo koštati. Iako nudi iskustvo „poput Robinzona Krusoa“, ovde gostima ništa neće nedostajati.

Postoji sedam kategorija smeštaja, uklljučujući i četvorosobnu vilu na obali mora sa vinskim podrumom, toboganom i skrivenim smeštajem u šumi. Dostupan je i originalni jednosobni bungalov iznad vode, površine 411 kvadrata, na dva sprata.

Iako je smeštaj sam po sebi interesantan, u ovom rizortu postoje na desetine restorana i drugih sadržaja, uključujući i ajurvedski spa centar, sobu sa čokoladom i salu za jogu.

Počev od 6.130 dolara po noći se kreću cene za najam apartmana srednje klase tokom januara.

3. Kudadoo, privatno ostrvo na Maldivima - 5.400 dolara

Kada je navedno da je usluga na bazi All Inclusive, odnosno „sve uključeno“, onda to ovde zaista i znači sve.

Smeštaj je moguć u jednoj od 15 vila na obalama ovog privatnog ostrva na Maldivima. Gostima su na raspolaganju i neograničeni spa tretmani, hrana i piće, ronjenje, sportovi na vodi i druge aktivnosti.

Postoje naravno i usluge koje se dodatno naplaćuju, poput obroka u podvodnom restoranu, privatnih tura jahtom i čarter letova privatnim avionima.

Moto ovog hotela je: "Bilo šta, bilo kada, bilo gde", što u prevodu znači da šta god gost ovde bude tražio, vrlo je verovatno da će to i dobiti.

Cene za najam vile srednjeg kvaliteta se krežu od 5.400 dolara za noć.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Još jedna cigla u zidu

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati