Putovanja

Direktno.rs [ Izvor: RTS ]

15. 07. 2021. 17:30 2

Ber Grils na Staroj planini jeo crve, ali i peglanu kobasicu

Najpoznatiji avanturista na planeti Ber Grils posetio je Srbiju kako bi snimio materijal za svoju emisiju "U divljini sa Berom Grilsom". Boravio je pet dana, a VD direktora JP Stara planina Goran Karadžić je gostujući u Jutarnjem programu RTS-a otkrio detalje njegovog boravka u našoj zemlji.

Ber Grils je na Staroj planini boravio pet dana, a kako kaže v. d. direktora JP "Stara planina" Goran Karadžić, bivši SAS-ovac vrlo je pristupačna i prirodna osoba bez kompleksa... Međutim, ne voli da gubi vreme slikajući se, osim sa decom.

- Važna je i uloga Novaka Đokovića. Tog dana kada je odlazio i kada smo razgovarali, pitao me je za rezultat teniskog meča... - rekao je Karadžić za RTS.

VD direktora JP Stara planina objasnio je da je Grils bio na teško dostupnim lokacijama tokom snimanja, kao i to da je koristio helikopter.

Kako kaže, svetski poznatom avanturisti dopala se peglana kobasica.

- On je dolazio par kilograma mršaviji, drugačije se kretao, drugačiji se vraćao. Oduševljen je time što je jeo, a kod nas na Staroj planini se dobro jede. Dopala mu se peglana kobasica - rekao je Karadžić.

Ber Grils je i tokom boravka u Srbiji jeo crve.

- Mislim da ćemo u tim emisijama videti malo ekstremnije stvari jer on to forsira, kao što je Babin zub, i uopšte te vence, Midžor je specifičan jer je litica prema Bugarskoj i svi ti vodopadi i kladenci... Jeo je crve... Jedva čekam da to vidim - rekao je direktor JP "Stara planina".

Grils je napustio lokaciju, a ekipa je ostala na Staroj planini kako bi završila preostale obaveze i pripremila što bolji materijal za budući serijal popularnog avanturiste.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati