Putovanja

Direktno.rs

13. 05. 2021. 14:55 1

HIT "recenzija" o planinarenju: "Nije bilo kafića"

Korisnik usluge aplikacije za planinarenje odlučio je da se popne na planinu Ben Nevis, ali kako navodi u iskrenoj i duhovitoj "recenziji" na toj aplikaciji, nije mu jasno zašto bi iko želeo da planinari tamo.

Prvo je, kaže, put bio veoma naporan i težak, toliko da je njegova devojka počela da plače, a kad su stigli na vrh nije bilo kafića, restorana, toaleta. Srećom, u rancima su imali sendviče i piće. Takođe je naglasio da na vrhu nema atrakcija i da je pogled užasan, jer ima previše oblaka i magle. Jedina pozitivna stvar koju može da izjavi je da je celo putovanje besplatno.- Naravno da je besplatno. Ne mogu da zamislim da neko plati da ovo radi - napisao je na kraju objave.On i devojka proveli su ceo dan penjući se na planinu Ben Nevis, za koju ljudi kažu da je, osim što je najveći, jedan od najlepših delova prirode u tom području. Kad su stigli, na vrhu bilo je oblačno i maglovito, a spuštanje niz planinu bilo je dosadno i predugo.

- Najbolji deo bio je povratak u apartman i toplo kupanje - kaže korisnik koji je ovo napisao još 2014. godine, ali tada niko nije primetio njegovu iskrenu ispovest - tek ovih dana počeo je da kruži društvenim mrežama, a kako prenosi "Mirror", nasmejao je mnoge.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati