Putovanja

Direktno.rs [ Izvor: Novosti ]

07. 05. 2021. 10:43 1

ATRAKCIJA: Bazen ni na nebu ni na zemlji

Mnoge Influenserke će biti oduševljene slikama ovog neobičnog bazena.

Ne, bazen se ne nalazi u Dubaiju ili nekoj bogatoj azijskoj turističkoj zemlji. Ovaj bazen koji kao da pluta između zemlje i neba nalazi se u Evropi.London je dobio neverovatnu atrakaciju koja visi na visini od 35 metara iznad ulice. Bazen se otvara sleće nedelje, a nalazi se na 10. spratu luksuznog hotela. Dugačak je 24 metara i ima 400 tona vode, i jedan od najboljih pogleda na "London Eye".

Otvaranje bazena je zakazano za 19. maj i vlasnici hotela su organizovali uživo prenos na televiziji koji će obogatiti nastup umetničkih plivača.Zanimljivo je da će se bazen, kada duva jak vetar, blago ljuljati u ritmu vetra, jer se tako poništava trenje njegove snage. Izgradnja bazena je koštala 5.774.300 evra zajedno sa penthaus apartmanom.Uz apartman dobija se i privatni bar, tako da će ovaj apartman biti savršen za žurke. Zanimljivo je da je izgradnja ovog bazena zamišljena još davne 2013. godine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati