Putovanja

Direktno.rs

06. 06. 2020. 16:31 0

Venecija proterala nemačke turiste, kupali se u kanalu

Dvojica nemačkih turista, koji su se u sredu popodne skinuli i zaplivali Velikim kanalom u tom gradu, kaženjni su sa 700 evra i proterani iz grada.

Policija je saopštila da su se dvojica Nemaca skinuli u blizini mosta Rijalto, uskočili u Veliki kanal i preplivali ga po širini.

Portparol policije je rekao za CNN da su pripadnici ogranka Vojne policije snimili turiste kako plivaju kanalom, a potom snimak pokazali lokalnoj policiji, koja je kaznila Nemce.

"Dvojica muškaraca su kažnjeni sa po 350 evra svaki i udaljeni iz grada", dodali su iz policije.Objašnjavaju da je u pitanju standardna kazna za plivanje kanalom i da nema nikakve veze sa restrikcijama uvedenim zbog epidemije koronavirusa.

Posle dva meseca strogih mera i karantina Italija je ponovo počela da dočekuje posetioce. Državljani zemalja Evropske unije, Velike Britanije i država članica Šengen zone od srede mogu slobodno da dolaze u Italiju, bez obaveznog odlaska u karantin.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Kolumna



Uterivanje istine

Zoran Živković [13.03.2024.]




Video dana

Modni kritičar

Anketa

Jeste li i vi dobili povećanje računa za struju?

Rezultati